Spana in samarbetet mellan Erdem och De Gournay

06 apr, 2020 
AvCecilia von Mentzer
Nya tapeter samarbete Erdem De Gournay hos Frank & Cordinata
Tapetföretaget De Gournay möter Erdem och ren designlycka uppstår. Spana in nya kollektionen av handmålade silkestapeter (!) med motiv från flora och fauna.
Annons

Designen är exceptionell, kvaliteten extraordinär och priset rätt hisnande. Men en tapetkollektion handmålad på silke av modeskaparen Erdem och hans team för tapetföretaget De Gournay kan ju inte bli annat än halsbrytande vacker med hög vill ha-faktor. Och än en gång ser vi hur väl mode- och designvärlden gifter sig.

Nya tapeter samarbete Erdem De Gournay

I den här drömmiga kollektionen möts tapet- och textilfirman De Gournay och den Londonbaserade designern Erdem Moralioglu. Samarbetet har pågått i två år och inte undra på att den blev så lyckad, lyxig och levande.

Annons
Nya tapeter samarbete Erdem De Gournay

Dottern till grundaren, Hannah Cecilia Gourney, är ett stort fan av Erdem (liksom vår kronprinsessa som flera gånger klätt sig i hans design). Företaget brukar inte göra samarbeten, men den här gången kändes det självklart.

– Jag älskar allt han gör, hans fantastiska tyger, texturer och känsla för färg, säger Hannah Cecilia Gourney.

Nya tapeter samarbete Erdem De Gournay

Inspirationen har Erdem hämtat från antika, kinesiska tapeter och han signaturvärld med slingrande, vackra blommor känns igen. Hortensia, Iris och Krysantemum breder ut sig över det vackra silket. Erdems signaturuttryck är det romantiska, men även fåglar som sparvar och fasaner finns med den här gången och känns levande när de är ett med blommorna. Färgerna är starka och romantiska på en sirlig botten som finns i fyra färger.

Annons

Erdem – ett oberoende modehus

Erdem är ett oberoende modehus baserat i London. Företaget grundades 2005 av designern Erdem Moralioglu och har verkligen gått sin egen väg inom branschen. Poetisk, tidlös, kraftfull och mångsidig; Erdems värld är ett spännande samspel mellan styrka och skönhet.

De Gournay Erdem handmålade tapeter i silke

Romantiskt med en edge när Erdem gör handmålade tapeter för De Gournay. Priset är från 17 500 kr för en panel, som är 91,5 cm bred, längden avgör kunden. I Sverige kommer du att kunna beställa kollektionen via Frank & Cordinata.

Annons
Nya tapeter samarbete Erdem De Gournay

Läs mer:

Annons