Spana in den här återvunna drömmen – Fixa stilen!

10 jun, 2015 
AvCassandra Lundgren
Annons

ELLE Decorations nya bloggare Daniella Witte har förälskat sig i ett återvunnet drömhus!

Paret som bor i huset har under många år sparat allt från material och husdetaljer till möbler innan de påbörjade byggprocessen och återvann dem i huset.

– Det faller sig naturligt att jag tittar en gång extra när det så här års dyker upp något i den charmigt spartanska stilen.  Det är nämligen just så mitt sommarhem nog skulle upplevas om jag hade haft ett.

4 tips på hur du fixar den återvunna stilen hemma! 

Toscanahus_hall-700x1051

1. Satsa på naturmaterial! Låt det komma igen i inredningen och skapa en röd tråd i rummen. Här ser vi exempel på hur hängaren i form av en gammal träplanka skapar harmoni med de nakna kvistarna och den träbundna korgen.

Toscanahus_kok-700x1051

2. Håll dig till dova färger och textiler!  Låt inredningen gå i en dov färgskala och sätt istället växterna i fokus med sina gröna blad.

Toscanahus_barnrum-700x1051

3. Håll det avskalat och spartanskt! Kika efter loppisfynd och guldkorn på antik-affärer för att fixa den återvunna stilen hemma.

Annons

Toscanahus-700x1051

 4. Blanda material hejvilt! Betong möter trä, rotting och obehandlat stål i en perfekt kombination. Lätta upp den rustika känslan med textiler, kuddar och skira gardiner.

Toscanahus_sovrum-700x1051
Toscanahus_uteplats-700x1051

Foto Mark Roper | Styling Tessa Kavanagh | Via Home Life

Annons

För mer härlig inredningsinspiration, spana in Daniella Wittes blogg! 

Annons
Innehåller annonslänkar