Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Spana in den här återvunna drömmen – Fixa stilen!

10 jun, 2015 
AvCassandra Lundgren
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

ELLE Decorations nya bloggare Daniella Witte har förälskat sig i ett återvunnet drömhus!

Paret som bor i huset har under många år sparat allt från material och husdetaljer till möbler innan de påbörjade byggprocessen och återvann dem i huset.

– Det faller sig naturligt att jag tittar en gång extra när det så här års dyker upp något i den charmigt spartanska stilen.  Det är nämligen just så mitt sommarhem nog skulle upplevas om jag hade haft ett.

4 tips på hur du fixar den återvunna stilen hemma! 

Toscanahus_hall-700x1051

1. Satsa på naturmaterial! Låt det komma igen i inredningen och skapa en röd tråd i rummen. Här ser vi exempel på hur hängaren i form av en gammal träplanka skapar harmoni med de nakna kvistarna och den träbundna korgen.

Toscanahus_kok-700x1051

2. Håll dig till dova färger och textiler!  Låt inredningen gå i en dov färgskala och sätt istället växterna i fokus med sina gröna blad.

Toscanahus_barnrum-700x1051

3. Håll det avskalat och spartanskt! Kika efter loppisfynd och guldkorn på antik-affärer för att fixa den återvunna stilen hemma.

Annons

Toscanahus-700x1051

 4. Blanda material hejvilt! Betong möter trä, rotting och obehandlat stål i en perfekt kombination. Lätta upp den rustika känslan med textiler, kuddar och skira gardiner.

Toscanahus_sovrum-700x1051
Toscanahus_uteplats-700x1051

Foto Mark Roper | Styling Tessa Kavanagh | Via Home Life

För mer härlig inredningsinspiration, spana in Daniella Wittes blogg! 

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons