Sov i en tank omgärdad av hajar – Airbnb:s läskigaste hittills..?

05 apr, 2016 
Är du trött på mediokra hotellrum med tapetserade väggar och små fönster? Då kanske den här glascylidern med säng på 30 meters djup bland hajar kan vara något för dig?
Annons

Den mongoliska jurtan i vildmarken eller den inredda väderkvarnen i utkanten av Amsterdam i all ära – men vill du ha en upplevelse utöver det vanliga får du inte missa Airbnb:s coolaste och kanske läskigaste uthyrningsannons hittills: ett cylinderformat glasrum i en tank full av hajar.

I samarbete med Aquarium de Paris erbjuder Airbnb äventyrslystna besökare en chans att sova med hajar.

04. haj-airbnb

Den nervkittlande övernattningen är en del av en tävling och kampanjen går ut på att utbilda människor om det fruktade, men missförstådda rovdjuret, samt öka kunskapen om artens betydelse för ekosystemet.

Annons
03. haj-airbnb

Mellan den 11 och 13 april får tre lyckliga vinnare och deras sällskap en exklusiv guidad tur av hajtanken, följt av en romantisk middag framför akvarieglaset.

05. haj-airbnb

När det sedan är dags att sova är det i Airbnb:s första undervattensrum. Rummet ligger beläget på 30 meters djup och består mestadels av en stor säng och en transparent 360 gradersvägg med fri utsikt mot akvariets 35 hajar.

Annons

Foto via: Airbnb

Annons