Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationPåskdekorationerPåskpyssel och DIY

6 reafynd hos de populäraste inredningsbutikerna online

26 jun, 2023 
rea inredning sommar 2023
Passa på att fynda inredning hos de populäraste webbutikerna! Vi har samlat de bästa erbjudandena och våra 6 favoritköp!
Annons

Sommarens inredningsreor har precis startat och vi vill inget hellre än att fynda snygga detaljer till nedsatta priser! Pryd vardagsrummsgolvet med en mysig och mjuk matta att låta fötterna sjunka ner i, uppdatera hemmet med vackra vaser inför höstens blomsterarrangemang och satsa på en av den kommande säsongens hetaste trender – belysning.

Butikerna med bäst sommar-rea 2023

Vi har scannat igenom några av de populäraste webbutikerna med inredning och litar våra rea-favoriter att klicka hem just nu!

REA HOS Nordic Nest

Uppdatera hemmet med trendig inredning från Nordic Nest! Här hittar du massvis av olika erbjudanden i olika kategorier. Spana in hela Nordic Nests inredningsrea HÄR (reklamlänk)!

Vår favorit: Vas, Enst

Här är den perfekta glasvasen från Ernst till sommarens alla buketter! Den är stor, rund och är gjord av glas med en smalare öppning upptill som får din bukett att se riktigt fyllig ut.

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Rea hos Ellos Home

Hos Ellos hittar vi bland annat massvis av textilier till superpriser just nu. Spana in hela Ellos inredningsrea HÄR (reklamlänk)!

Vår favorit: Jutematta, Ellos

Uppdatera din uteplats eller vardagsrum med en trendig jutematta med fransar på sidorna. Den är både slittålig och så snygg!

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Rea hos Jotex

Det är till Jotex du ska vända dig om du just nu är sugen på att fynda produkter till uteplaten. Spana in hela Jotex inredningsrea HÄR (reklamlänk)!

Annons

Vår favorit: Loungemöbler, Jotex

Loungemöbel i fyra delar av pulverlackerad aluminium med matt yta som inte bländar i solskenet. Loungegruppen innehåller två fåtöljer med en sittdyna och två kuddar i vardera, en soffa med sittdyna och fem kuddar samt ett soffbord.

Klicka på bilden för att komma direkt till utemöblerna.

REA HOS Royal Design

Hos Royal Design hittar vi allt från designklassiker till nyheter. Spana in hela Royal Designs inredningsrea HÄR (reklamlänk)!

Vår favorit: Batteridriven bordslampa, &tradition

De batteridrivna lamporna har fullkomligt toppar inredningslistorna i år och vi älskar dem! De är enkla att flytta runt dem i hemmet och ta med ut på uteplatsen vilket gör dem till en superbra investering till sommarhemmet. Den populäraste modellen heter Flowerpot VP9 och kommer från &tradition och finns i mängder av olika färger.

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Rea Hos Cervera

Är det vaser eller inredning till din dukning du är ute efter att fynda så är det på Cervera du ska kika. Spana in hela Cerveras inredningsrea HÄR (reklamlänk)!

Vår favorit: Pizzaugn, Mustang

Haka på den senaste mattrenden och investera i en smidig pizzaugn rån Mustang som med sin storlek kan ställas direkt på bordet. Den använder gas och har en pizzasten gjord av 2 cm tjock kordierit vilket lagrar värme och steker pizzabottnen krispig.

Annons
Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

REA HOS Åhléns

På Åhléns reaflik hittar vi allt från möbler till inredningsdetaljer och porslin. Spana in hela Åhléns inredningsrea HÄR (reklamlänk)!

Vår favorit: Bäddset, Lexingon

Bädda inför sommar med Lexingtons underbara bomulls-bäddset med klassiska ränder i blått.

Klicka på bilden för att komma direkt till produkten.

Foto: Ferm Living

Se mer:

Så skapar du semesterkänsla hemmaBrand logo
Så skapar du semesterkänsla hemma

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons