Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Snygga utemöbler till uteplatsen

utemöbler och loungemöbler till uteplats och trädgård 2021

Våren är äntligen här! Vi listar årets snyggaste (och mest bekväma) utemöbler till uteplatsen 2021!
21 april, 2021

Snart är det äntligen dags att bära inreda våra uteplatser för vår och sommar! Att satsa på snygga och hållbara utemöbler som håller mot väder och vind är det ultimata och som man kan njuta i från tidig vår till hösten.

Vad man ska tänka på vid val av utemöbler till sin uteplats eller trädgård är storleken, färgskalan och användningsområdet. Är det en lugn loungehörna du vill satsa på eller är det en förlängning av köket och matplatsen som du vill skapa på din uteplats, eller kanske båda?

utemöbler uteplats 2021

Foto: Nordform

Utemöbler, trädgårdsmöbler och loungemöbler till uteplatsen 2021:

Vi listar 24 snygga utemöbler till uteplatsen i allt från årets snyggaste loungegrupper till matgrupper till uteplatsen i olika stilar, färger och material!

loungegrupp utemöbler

Soffgrupp i metall och stål består av en hörnsoffa och ett soffbord. Köp den från Nordform här (reklamlänk från Awin.com).

utesoffa ellos

3-sits soffa i loungemodell som klarar att stå ute i alla väder, året runt. Den finns även i ljusbeige. Köp den från Ellos Home här (reklamlänk från Awin.com).

matgrupp uteplats

Matgrupp för utomhusbruk i acacia från Nordform. Köp möblerna här (reklamlänk från Awin.com).

utemöbler i aluminium

Loungemöbel i fyra delar av pulverlackerad aluminium med matt yta som innehåller två fåtöljer med en sittdyna och två kuddar i vardera, en soffa med sittdyna och fem kuddar samt ett soffbord. Köp gruppen från Jotex här (reklamlänk från Apprl).

runt matbord uteplats

Rund Matgrupp för uteplatsen med ett runt bord och fyra stycken stolar i stål samt svart aintwood. Köp dem från Nordform här (reklamlänk från Awin.com).

loungehörna uteplats ellos

Soffa i loungemodell med ett soffbord från Ellos Home. Köp dem här (reklamlänk från Awin.com).

utemöbler rotting

Utemöbler i rotting från Nordform som består av en soffa, två fåtöljer och ett soffbord. Köp dem här (reklamlänk från Awin.com).

fina utemöbler

Soffgrupp för uteplatsen från Brafab. Den har en stomme i aluminium och dynor i olefintyg. Köp den här (reklamlänk från Awin.com).

svarta utemöbler matgrupp

Utemöbler från Nordform med ett matbord med en bordskiva i glas som matchas med matstolar med vackert flätade stolsitsar. Köp dem här (reklamlänk från Awin.com).

runt matbord uteplats

Utemöbler från Nordform med ett runt vitt matbord och fyra stolar i aluminium. Köp dem här (reklamlänk från Awin.com).

utemöbler rotting

Sköna, inbjudande utemöbler från Hillerstorp med inriktning gjorda av naturrotting. Köp dem här (reklamlänk från Awin.com).

stort matbord uteplats

Stor utematgrupp i trä från Nordform med ett matbord i naturfärgad teak och matstolar i vit textilene med detaljer i teak. Köp möblerna här (reklamlänk från Awin.com).

stor loungegrupp uteplats

En loungegrupp med modern design och nätta, skarpa linjer från Swedishhome. Köp den här (reklamlänk från Adtraction).

matgrupp uteplats trädgård

Lackarebäck matbord för uteplatsen med med matstolar med en stolsits i vävd rep. Köp dem från Nordform här (reklamlänk från Awin.com).

vita loungemöbler uteplats

Loungesoffa för uteplatsen i tre delar med armstöd av teak och stomme av pulverlackerad aluminium. Köp den från Jotex här (reklamlänk från Apprl).

svarta utemöbler matgrupp

Svarta utemöbler till uteplatsen med bord och stolar från Nordform. Köp dem här (reklamlänk från Awin.com).

utemöbler med förvaring soffa

Loungemöbler för uteplatsen i brun/grå melerad konstrotting och tillhörande dynor. Gruppen har även smidig förvaring i sitsen. Köp den från Hillerstorp här (reklamlänk från Awin.com).

matgrupp trädgård

Stort matbord för uteplatsen i trä med vävda beige stolar från Nordform. Dessa stolar finns även i svart. Köp utemöblerna här (reklamlänk från Awin.com).

utemöbler rep

En modern loungegrupp för uteplatsen med en stomme av robust brun, pulverlackerad aluminium - beklädd med starkt, lindat rep i grått. Köp den från Swedishhome här (reklamlänk från Adtraction).

vit loungegrupp utemöbler

Skön snygg och klassisk soffgrupp med bord för uteplatsen eller terassen från Nordform. Gruppen består av målad aluminium stomme med teakdetaljer för en modernare finish och slitstarka dynor i grått. Köp möblerna här (reklamlänk från Awin.com).

ute matgrupp fyra personer

Utematgrupp från Nordform med aluminiumstomme och bordstopp i teak. Köp gruppen här (reklamlänk från Awin.com).

svart loungegrupp med fåtöljer

Loungegrupp med en 3-sits soffa med stomme av svartlackerad, robust aluminium som bär upp stora, stora mjuka sits- och ryggdynor i grå klädsel, tillsammans med armstöd av teak. 2 stycken fåtöljer i samma utförande och design gör soffan sällskap. Köp möblerna från Swedishhome här (reklamlänk från Adtraction).

balkongmöbler

Liten matgrupp till uteplatsen med två stolar i galvaniserat pulver lackat stål samt sitts och rygg i picklad teak och ett ihopfällbart bord i galvaniserat pulver lackerat stål. Köp det från Ethimo här (reklamlänk från Awin.com).

lounge uteplats

Soffgrupp från Nordform med soffa, bord och två fåtöljer gjord av akacia trä och rep. Dynor ingår. Köp dem här (reklamlänk från Awin.com).

Fina lampor till uteplatsen och balkongen – 14 shoppingtips att spana in

Fina textilier till uteplatsen – 15 jordnära shoppingtips som höjer mys-faktorn

15 snygga utomhusmattor till balkong och uteplats