Artikeln innehåller reklamlänkar

Snygga utemöbler till uteplatsen

utemöbler och loungemöbler till uteplats och trädgård 2021

Våren är äntligen här! Vi listar årets snyggaste (och mest bekväma) utemöbler till uteplatsen 2021!
21 april, 2021

Snart är det äntligen dags att bära inreda våra uteplatser för vår och sommar! Att satsa på snygga och hållbara utemöbler som håller mot väder och vind är det ultimata och som man kan njuta i från tidig vår till hösten.

Vad man ska tänka på vid val av utemöbler till sin uteplats eller trädgård är storleken, färgskalan och användningsområdet. Är det en lugn loungehörna du vill satsa på eller är det en förlängning av köket och matplatsen som du vill skapa på din uteplats, eller kanske båda?

utemöbler uteplats 2021

Foto: Nordform

Utemöbler, trädgårdsmöbler och loungemöbler till uteplatsen 2021:

Vi listar 24 snygga utemöbler till uteplatsen i allt från årets snyggaste loungegrupper till matgrupper till uteplatsen i olika stilar, färger och material!

Soffgrupp i metall och stål består av en hörnsoffa och ett soffbord. Köp den från Nordform här (länk till Ellos).

3-sits soffa i loungemodell som klarar att stå ute i alla väder, året runt. Den finns även i ljusbeige. Köp den från Ellos Home här (länk till Ellos).

Matgrupp för utomhusbruk i acacia från Nordform. Köp möblerna här (länk till Ellos).

Loungemöbel i fyra delar av pulverlackerad aluminium med matt yta som innehåller två fåtöljer med en sittdyna och två kuddar i vardera, en soffa med sittdyna och fem kuddar samt ett soffbord. Köp gruppen från Jotex här (länk till Apprl).

Rund Matgrupp för uteplatsen med ett runt bord och fyra stycken stolar i stål samt svart aintwood. Köp dem från Nordform här (länk till Ellos).

Soffa i loungemodell med ett soffbord från Ellos Home. Köp dem här (länk till Ellos).

Utemöbler i rotting från Nordform som består av en soffa, två fåtöljer och ett soffbord. Köp dem här (länk till Ellos).

Soffgrupp för uteplatsen från Brafab. Den har en stomme i aluminium och dynor i olefintyg.

Utemöbler från Nordform med ett matbord med en bordskiva i glas som matchas med matstolar med vackert flätade stolsitsar. Köp dem här (länk till Ellos).

Utemöbler från Nordform med ett runt vitt matbord och fyra stolar i aluminium. Köp dem här (länk till Ellos).

Sköna, inbjudande utemöbler från Hillerstorp med inriktning gjorda av naturrotting. Köp dem här (länk till Ellos).

Stor utematgrupp i trä från Nordform med ett matbord i naturfärgad teak och matstolar i vit textilene med detaljer i teak. Köp möblerna här (länk till Ellos).

En loungegrupp med modern design och nätta, skarpa linjer från Swedishhome. Köp den här (länk till Åhléns).

Lackarebäck matbord för uteplatsen med med matstolar med en stolsits i vävd rep. Köp dem från Nordform här (länk till Ellos).

Loungesoffa för uteplatsen i tre delar med armstöd av teak och stomme av pulverlackerad aluminium. Köp den från Jotex här (länk till Apprl).

Svarta utemöbler till uteplatsen med bord och stolar från Nordform. Köp dem här (länk till Ellos).

Loungemöbler för uteplatsen i brun/grå melerad konstrotting och tillhörande dynor. Gruppen har även smidig förvaring i sitsen. Köp den från Hillerstorp här (länk till Ellos).

Stort matbord för uteplatsen i trä med vävda beige stolar från Nordform. Dessa stolar finns även i svart. Köp utemöblerna här (länk till Ellos).

En modern loungegrupp för uteplatsen med en stomme av robust brun, pulverlackerad aluminium - beklädd med starkt, lindat rep i grått. Köp den från Swedishhome här (länk till Ellos).

Skön snygg och klassisk soffgrupp med bord för uteplatsen eller terassen från Nordform. Gruppen består av målad aluminium stomme med teakdetaljer för en modernare finish och slitstarka dynor i grått. Köp möblerna här (länk till Ellos).

Utematgrupp från Nordform med aluminiumstomme och bordstopp i teak. Köp gruppen här (länk till Ellos).

Loungegrupp med en 3-sits soffa med stomme av svartlackerad, robust aluminium som bär upp stora, stora mjuka sits- och ryggdynor i grå klädsel, tillsammans med armstöd av teak. 2 stycken fåtöljer i samma utförande och design gör soffan sällskap. Köp möblerna från Swedishhome här (länk till Åhléns).

Liten matgrupp till uteplatsen med två stolar i galvaniserat pulver lackat stål samt sitts och rygg i picklad teak och ett ihopfällbart bord i galvaniserat pulver lackerat stål. Köp det från Ethimo här (länk till Ellos).

1:11

Efter reklamen: 7 sätt att förnya dina möbler och detaljer – istället för att köpa nytt

(1:11)

Missa inte

Fina lampor till uteplatsen och balkongen – 14 shoppingtips att spana in

Fina textilier till uteplatsen – 15 jordnära shoppingtips som höjer mys-faktorn

15 snygga utomhusmattor till balkong och uteplats