Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Snygga utemöbler till uteplatsen

utemöbler och loungemöbler till uteplats och trädgård 2021

Våren är äntligen här! Vi listar årets snyggaste (och mest bekväma) utemöbler till uteplatsen 2021!
21 april, 2021

Snart är det äntligen dags att bära inreda våra uteplatser för vår och sommar! Att satsa på snygga och hållbara utemöbler som håller mot väder och vind är det ultimata och som man kan njuta i från tidig vår till hösten.

Vad man ska tänka på vid val av utemöbler till sin uteplats eller trädgård är storleken, färgskalan och användningsområdet. Är det en lugn loungehörna du vill satsa på eller är det en förlängning av köket och matplatsen som du vill skapa på din uteplats, eller kanske båda?

utemöbler uteplats 2021

Foto: Nordform

Utemöbler, trädgårdsmöbler och loungemöbler till uteplatsen 2021:

Vi listar 24 snygga utemöbler till uteplatsen i allt från årets snyggaste loungegrupper till matgrupper till uteplatsen i olika stilar, färger och material!

Soffgrupp i metall och stål består av en hörnsoffa och ett soffbord. Köp den från Nordform här.

3-sits soffa i loungemodell som klarar att stå ute i alla väder, året runt. Den finns även i ljusbeige. Köp den från Ellos Home här.

Matgrupp för utomhusbruk i acacia från Nordform. Köp möblerna här.

Loungemöbel i fyra delar av pulverlackerad aluminium med matt yta som innehåller två fåtöljer med en sittdyna och två kuddar i vardera, en soffa med sittdyna och fem kuddar samt ett soffbord. Köp gruppen från Jotex här (reklamlänk från Apprl).

Rund Matgrupp för uteplatsen med ett runt bord och fyra stycken stolar i stål samt svart aintwood. Köp dem från Nordform här.

Soffa i loungemodell med ett soffbord från Ellos Home. Köp dem här.

Utemöbler i rotting från Nordform som består av en soffa, två fåtöljer och ett soffbord. Köp dem här.

Soffgrupp för uteplatsen från Brafab. Den har en stomme i aluminium och dynor i olefintyg.

Utemöbler från Nordform med ett matbord med en bordskiva i glas som matchas med matstolar med vackert flätade stolsitsar. Köp dem här.

Utemöbler från Nordform med ett runt vitt matbord och fyra stolar i aluminium. Köp dem här.

Sköna, inbjudande utemöbler från Hillerstorp med inriktning gjorda av naturrotting. Köp dem här.

Stor utematgrupp i trä från Nordform med ett matbord i naturfärgad teak och matstolar i vit textilene med detaljer i teak. Köp möblerna här.

En loungegrupp med modern design och nätta, skarpa linjer från Swedishhome. Köp den här (reklamlänk från Adtraction).

Lackarebäck matbord för uteplatsen med med matstolar med en stolsits i vävd rep. Köp dem från Nordform här.

Loungesoffa för uteplatsen i tre delar med armstöd av teak och stomme av pulverlackerad aluminium. Köp den från Jotex här (reklamlänk från Apprl).

Svarta utemöbler till uteplatsen med bord och stolar från Nordform. Köp dem här.

Loungemöbler för uteplatsen i brun/grå melerad konstrotting och tillhörande dynor. Gruppen har även smidig förvaring i sitsen. Köp den från Hillerstorp här.

Stort matbord för uteplatsen i trä med vävda beige stolar från Nordform. Dessa stolar finns även i svart. Köp utemöblerna här.

En modern loungegrupp för uteplatsen med en stomme av robust brun, pulverlackerad aluminium - beklädd med starkt, lindat rep i grått. Köp den från Swedishhome här.

Skön snygg och klassisk soffgrupp med bord för uteplatsen eller terassen från Nordform. Gruppen består av målad aluminium stomme med teakdetaljer för en modernare finish och slitstarka dynor i grått. Köp möblerna här.

Utematgrupp från Nordform med aluminiumstomme och bordstopp i teak. Köp gruppen här.

Loungegrupp med en 3-sits soffa med stomme av svartlackerad, robust aluminium som bär upp stora, stora mjuka sits- och ryggdynor i grå klädsel, tillsammans med armstöd av teak. 2 stycken fåtöljer i samma utförande och design gör soffan sällskap. Köp möblerna från Swedishhome här (reklamlänk från Adtraction).

Liten matgrupp till uteplatsen med två stolar i galvaniserat pulver lackat stål samt sitts och rygg i picklad teak och ett ihopfällbart bord i galvaniserat pulver lackerat stål. Köp det från Ethimo här.

1:11

Efter reklamen: 7 sätt att förnya dina möbler och detaljer – istället för att köpa nytt

(1:11)

Fina lampor till uteplatsen och balkongen – 14 shoppingtips att spana in

Fina textilier till uteplatsen – 15 jordnära shoppingtips som höjer mys-faktorn

15 snygga utomhusmattor till balkong och uteplats