Artikeln innehåller reklamlänkar

Ge dina tidningar och böcker plats att glänsa – 18 snygga tidningsställ

snygga tidningsställ

Göm inte undan dina snyggaste magasin och tidningar utan låt dem istället bli en del av din inredning! Vi listar 18 trendiga tidningsställ att uppdatera ditt hem med.
10 februari, 2021

Vi älskar snygg och smart förvaring. Inredning som har ett syfte men ändå lyfter ditt hem och ger det en trendig touch. Ett tidningsställ eller tidningsförvaring kvalar verkligen in som sådan inredning och förvandlar snabbt en stökig magasinhög till en vacker inredningsdetalj.

Snygga tidningsställ:

Vi listar 18 tidningsställ både för väggar och golv som är praktiska och vackra!

Tidningsställ i rotting i från Ellos Home. Köp det här (länk till Ellos).

Trendigt tidningsställ i metall från HKliving. Du hittar det här (länk till Kitchentime).

Maggiz mocca tidningsställ från OX Denmarq. Ett tidningsställ med naturligt och miljvänligt infärgat läder i mocca för att bevara den naturliga looken. Finns i fler utföranden. Du kan köpa det här (länk till Kitchentime).

Tidningsställ från Ferm Living, designat av Herman Studio. Tidningsstället har en design med tydliga influenser av 60- och 70-tal gjort av canvastyg, stålstomme, läderband och mässingsnitar. Köp det här (länk till Cervera).

Sidobord och tidningsställ i ett! Pulverlackerat metallbord, litet bord i unik stil, med förvaringsplats nedtill från Bloomingville. Köp det här (länk till Ellos).

Curva tidningsställ från varumärket AYTM är ett sofistikerat ställ tillverkat i pläterat järn. Tidningsstället har en skulptural design som även är en spännande inredningsdetalj. Välj mellan olika färger. Köp det här (länk till butik).

Svart tidningsställ från Designtorget. Finns även i vitt. Du kan köpa det här (länk till Åhléns).

Tidningshållare från Menu är en elegant möbel som låter dig visa upp dina böcker och tidningar med stil. Tidningshållaren är designad av DUBOKK och har en monumental arkitektonisk känsla med strikta linjer av massiva och exklusiva material. Köp den här (länk till butik).

Suitcase tidningsställ från Maze har en kul design av Malin Lundmark. Tidningsstället har siluetten av en resväska och kommer definitivt att bli en blickfångare i hemmet. Du hittar det här (länk till butik).

Modernt tidningsställ från Muubs. Du kan köpa det här (länk till Kitchentime).

Snygg förvaringskorg/tidningsställ med handtag från Muurla. Finns i fler utföranden. Du hittar det här (länk till butik).

Vägghängt tidningsställ av vitlackad metall formgiven av Louise Hederström för Maze. Finns även i svart. Du kan köpa den här (länk till Åhléns).

Tidningsställ för vägg från Bloomingville med två fack, ett som är öppet upptill och ett med en formgivning likt ett runt dörrvalv. Du kan köpa det här (länk till butik).

Tidningsställ i trä från Hubsch. Köp det här (länk till Kitchentime).

Elegant tidningsställ i krompläterat stål från Blomus. Köp det här (länk till Cervera).

Ett tidningsställ i mässingpläterad järn från Jotex, som hjälper dig att hålla ordning på både tidningar och papper. Köp det här (länk till butik).

Tidningsställ i järn och rotting från House Doctor. Klicka hem det här (länk till Ellos).

Svart tidningsställ av metall med mattsvart gjutjärnsfinish från Jotex. Du hittar det här (länk till butik).

LÄS MER:

Inred med trendiga taktila ytor – 24 köptips som ger liv till ditt hem

Skandinaviskt och avskalat – 22 detaljer som hjäper dig att skapa inredningsstilen

Små krukor som passar till kryddor och odling

Inredningstrender 2021 – 7 stora trender att hålla koll på
Slå på ljud