Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationPåskdekorationerPåskpyssel och DIY

Ge dina tidningar och böcker plats att glänsa – 12 snygga tidningsställ

05 feb, 2024 
AvSandra Bohlin
tidningsställ
Göm inte undan dina snyggaste magasin och tidningar utan låt dem istället bli en del av din inredning! Vi listar 12 trendiga tidningsställ att uppdatera ditt hem med.
Annons

Vi älskar snygg och smart förvaring! Inredning som har ett syfte men ändå lyfter ditt hem och ger det en trendig touch. Ett tidningsställ eller tidningsförvaring kvalar verkligen in som sådan inredning och förvandlar snabbt en stökig magasinhög till en vacker inredningsdetalj.

Att inreda med ett tidningsställ kan vara en praktisk och stilfull lösning för att organisera och visa upp dina tidningar och tidskrifter. Här är några steg för att hjälpa dig att inreda med ett tidningsställ:

  1. Välj rätt tidningsställ: Det finns många olika typer av tidningsställ att välja mellan, från enkla hyllor till mer dekorativa och konstnärliga ställ. Välj ett som passar din inredningsstil och behov.
  2. Arrangera tidningarna: Placera tidningarna i tidningsstället på ett snyggt och organiserat sätt. Du kan välja att stapla dem vertikalt eller luta dem mot stället för att skapa en mer avslappnad look. Du kan också alternera mellan att placera tidningarna med framsidan uppåt och ryggen uppåt för att skapa variation
  3. Välj rätt plats: Bestäm var du vill placera ditt tidningsställ. Det kan vara bredvid en fåtölj eller soffa i vardagsrummet, vid sängen eller till och med i entrén.
  4. Uppdatera regelbundet: För att hålla ditt tidningsställ fräscht och intressant, se till att uppdatera innehållet regelbundet. Ta bort gamla tidningar och lägg till nya för att hålla det aktuellt.

Genom att följa dessa steg kan du skapa en attraktiv och funktionell inredning med ett tidningsställ. Ha kul med att organisera och visa upp dina tidningar!

Tidningsställ vägg

Det finns många typer av olika tidningsställ men extra smart (och snyggt) är dem som man fäster i väggen. Det gör att du enkelt får till en trendig touch i din inredning utan att den tar någon golvyta – vilket passar extra bra för den lilla lägenheten till exempel! Nedan har vi samlat våra favoriter bland vägghängda tidningsställ.

Annons

Vägghängt tidningsställ

Jotex

Tidningshylla av bambuträ och rotting, som du hänger på väggen. Ramen i bambu är mattssvart, facken och ryggen är i naturlig, obehandlad rotting.

vägghängt ställ för tidningar

Tidningsställ vägghängt i trä

Andersen Furniture

Med A-Magazine Gallery får du ett tidningsställ från danska Andersen Furniture framtaget för det moderna hemmet. Tidningsstället är tillverkat i ljus ek och har en pulverlackerad metallstång som håller tidningarna på plats.

ställ för tidningar i trä att hänga på väggen

Tidningsställ vägg metall

Jotex

Tidningsställ av järn som är ofärgad eller har matt pulverlackerad yta. Det praktiska tidningsstället har fästen så du kan skruva upp det på väggen. Välj mellan silverfärgad, svart eller vitt.

ställ för tidningar i metall från jotex

tidningsställ golv 2023

Är du istället ute efter ett trendigt tidningsställ att pryda golvet med så finns det massvis av snygga alternativ. Just denna typ av modell är enkel att flytta runt vilket gör den både till en smart och snygg inredningsdetalj!

Tidningsställ golv

AYTM

Tidningsstället från AYTM har stilren design i stål perfekt för det moderna hemmet. Det har eleganta kurvor med raka linjer.

ställ för tidningar till golvet

Tidningsställ rotting

Jotex

Ett tidningsställ i handvävd rotting av sockerrör, som hjälper dig att hålla ordning på både tidningar och papper.

ställ för tidningar i rotting

Vågigt tidningsställ

Bloomingville

Snyggt tidningsställ från Bloomingville gjort av metall med en dekorativ design i en vacker färg som passar bra i alla rum. Använd det för förvaring av dina favorittidningar och böcker.

Tidningsställ i tyg

Ferm Living

Snyggt tidningsställ från Ferm Living, designat av Herman Studio. Tidningsstället har en design med tydliga influenser av 60- och 70-tal där moderna material mixas på ett snyggt sätt. Det slitstarka canvastyget tillsammans med stålstommen, läderband och mässingsnitar bildar denna fullträff till tidningsställ!

ställ för tidningar i tyg

Svart tidningsställ till golvet

Jotex

PIERRE är ett tidningsställ i snygg design av järn med mattsvart pulverlack. Tidningsstället står stabilt på golvet och rymmer tidningarna du lätt vill komma åt.

Svart tidningsställ

Dorre

Vackert tidningsställ gjord av smidestråd.

rustikt ställ för tidningar

Beige tidningsställ med handtag

Bloomingville

Tidningsställ av metall från Bloomingville är perfekt för att förvara tidskrifter på ett vackert och snyggt sätt. Det ger hemmet en nordisk och stilren känsla.

beige golvställ för tidningar

Tidningsställ i skinn

AG Home amd Light

Tidningsställ i brunt skin med svarta järnben.

Svart tidningsställ till golvet

Made by Choice

Svart lekfullt tidningställ formgivet av isländska designern Katrín Ólína för det finska varumärket Made by Choice. Den portabla bokhyllan är tillverkad i plywood och har en enkel design bestående av två U-formade rör som hålls samman av två pinnar.

svart golvställ för tidningar

Se mer:

Kika in i det exklusiva funkishuset i BrommaBrand logo
Kika in i det exklusiva funkishuset i Bromma
Annons