Artikeln innehåller reklamlänkar

Instagramvänliga te- och kaffekoppar – 15 snygga köptips

snygga och trendiga kaffekoppar och tekoppar

Är du på jakt efter snygga och trendiga te- och kaffekoppar för att både uppdatera köket med och som blir en snygg del av inredningen? Vi listar 15 köptips som du kan klicka hem!
28 januari, 2021
Inredningstrender 2021 – 7 stora trender att ha koll på
Slå på ljud

Att matcha sitt porslin och sina köksredskap med inredningen i sitt hem blir allt mer trendigt och ger hemmet en snygg helhet även när bordet är dukat eller kaffet är upphällt!

Idag trendar en naturnära inredning med varma toner och med inslag av det råa. Gammalt möter gärna nytt och lekfulla former tar en allt större plats i våra hem. Vi ser samma trend när det gäller redskap och porslin till köket. Oregelbundna former, spräckliga ytor, varma inslag och rustika materialval.

Snygga tekoppar och kaffekoppar:

Vi listar 15 snygga te- och kaffekoppar som är riktigt instagramvänliga och blir en trendig inredningsdetalj i ditt hem!m

Thea mugg stengods från Bloomingville i en elegant och stilren design och det vackra stengodset ger muggen en rejäl och kvalitativ känsla. Du hittar den här (länk till Nordic Nest).

Populär kopp från serien Bubbles från Mateus. Denna i trendiga färgen Cinnamon. Välj färg själv och klicka hem koppen här (länk till Kitchentime).

Små vita koppar från Cult Design utmärkt för att njuta av en kopp kaffe. Säljer i 2-pack. Köp dem här (länk till Cervera).

Populär kopp med oregelbundna former och ett mönster som ser ut som målarstänk från det svenska varumärket Olsson &: Jensen. Du kan köpa den här (länk till Nordic Nest).

Glaset Pavina från Bodum har dubbla väggar vilket gör att din dryck håller sig varm längre samt att du slipper bränna fingrarna. Säljer i 6-pack. Du kn köpa dem här (länk till Kitchentime).

Set på två rustika koppar med tillhörande fat från Blomus senaste servis. Du kan köpa dem här (länk till Åhlens).

Två kaffekoppar utan handtag från Marimekko. Kopparna är gjorda av brunt stengods där utsidan av koppen är grov utan glasyr medan insidan har en matt svart glasyr. Du kan köpa dessa här (länk till Åhlens).

Handtillverkad svart liten mugg i stengods från Afroart, tillverkad i Nepal. Du kan köpa den här (länk till Åhlens).

Handgjord porslinskopp som passar lika bra för te som för kaffe. Form och mönster varierar något från kopp till kopp - varje kopp är unik! Tillverkas för hand av Caroline Fredriksson, Lidköping. Du hittar den här (länk till Designtorget).

Färgglad kopp från Matues serie Stripes. Välj färg och klicka hem en kopp här (länk till Kitchentime).

Rustik espressomugg utan handtag från Broste. Klicka hem den här (länk till Åhlens).

En riktig klassiker! Mugg från serien Ostindia från Rörstrand, av svenska folket framröstad till århundradets servis. Du kan köpa den här (länk till Åhlens).

Trendig mugg från Jonathan Adler med ett vackert ansikte inspirerat av musan Giuliette. Du kan köpa den här (länk till Cervera).

Njut av en varm kopp kaffe, te eller choklad i denna mugg från det öländska varumärket Paradisverkstaden. Muggen är tillverkad i högbränt stengods och har ett spräckligt mönster som får det handgjorda att framhävas på ett snyggt sätt. Du kan köpa den här (länk till Nordic Nest).

Triangle kopp utan handtag från Nordal. Klicka hem den här (länk till Kitchentime).

Foto: TT

LÄS MER:

2021 inreder vi med speglar i lekfulla former – 15 trendiga köptips

Naturnära, harmoniskt och varma toner – se Ellos Homes nya kollektion här

14 små och praktiska skrivbord – perfekt för hemmakontoret