Artikeln innehåller reklamlänkar

14 stilfulla detaljer både du och ditt husdjur kommer älska

Stilsäkra detaljer till hund och katt

Vi är inte sena med att skämma bort våra fyrfota bästisar, men visst underlättar det om prylarna till katten och hunden även passar in med övrig inredning. Här är stilrena detaljer som både du och ditt husdjur kommer älska!
20 maj, 2020

Skäm bort ditt husdjur utan att dra ner stilkänslan hemma. Det finns mängder av tillbehör och detaljer till din hund och katt som faktiskt är riktigt snygga!

Glöm skrikiga kulörer, mönster som inte passar någonstans och barnsliga attribut. Vi listar detaljerna till hunden och katten som både du och din pälsklädda bästis kommer älska.

1. Transportbur/koja i rotting

Rund transportbur för katten (eller en liten hund) i mörkbrun rotting med skärpspännen till gallerdörren, från Zooplus. Gallret går även att ta bort och buren blir då en mysig liten koja för husdjuret. Läs mer och köp här (länk till butik).

2. Hundnamnbricka i äkta mässing

Med plats för både din älsklings namn och ditt telefonnummer om olyckan skulle vara framme och din hund springer bort. Brickorna i äkta mässing från Denjo dogs finns i tre olika storlekar och tillverkas i Södermanland av samma producent som gör Nobelmedaljerna och de kungliga medaljerna. Bara en sådan sak! Läs mer och köp här.

3. Hängmatta med träställning

Enkla, rena linjer och avskalad design – den här hängmattan smälter väl in i det skandinaviska hemmet och passar såväl katten som den lilla hunden. Hängmattan från Zooplus är vändbar och kan anpassas efter säsong (varmare tyg på ena sidan, och svalare på andra) och går även att tvätta. Läs mer och köp här. (länk till butik)

4. Print med kattmotiv

Poster med en tecknad vit katt mot beige bakgrund, målad av konstnären och formgivaren Madelen Möllard, och finns att köpa via Wall of Art. Printen går att köpa i flera olika storlekar, läs mer och köp här (länk till butik).

5. Hundscarf från Denjo dogs

Randig scarf från Denjo dogs i samarbete med Eton shirts. Scarfen är tillverkad av överblivna tyger från Etons skjottillverkning. Varje scarf har därför ett unikt mönster, läs mer och köp här (länk till Åhléns).

6. Klätterträd i minimalistisk design

Klätterträd i beige och vitt med hängmattor och många möjligheter för katten att vila, leka och vässa klorna på. Läs mer och köp här (länk till butik).

7. Skräddarsydd konst av din husdjur

Ett konstverk där du själv anpassar motivet baserat på din hund eller katt. Hos Animalist kan du beställa ett unikt porträtt av din älskling, baserat på ras. Du kan välja stil, kulör och även anpassa motivet, storleken samt lägga till en text. Läs mer och köp här.

8. Aktiveringsleksak av återvunna jeans

Att leva hållbart behöver inte bara stanna vid dig, låt det smitta av sig även på din fyrbenta vän. Den här aktiveringsleksaken ingår i Miwos kollektion Återbruk och är gjord av återvunna jeans. Läs mer och köp här.

9. Ergonomisk hundsoffa

Snygg hundsoffa som nästan ser ut som en minivariant av en vanlig soffa, från Shiro & Malou. Soffan har mjuk avtagbar klädsel som självklart är tvättbar. Läs mer och köp här.

10. Isblå skål i keramik

Vacker skål i en isblå ton, handgjord och handmålad i perfekt storlek för hund- och kattmat samt vatten, från Mateus. Skålen tål maskindisk (och även mikro, om man av någon anledning skulle vilja värma djurmaten där). Läs mer och köp här (länk till Åhléns).

11. Läderkoppel

Rött läderkoppel från Denjo dogs med flätade detaljer och spännen i rostfritt stål, läs mer och köp här (länk till Åhléns).

12. Virkad kattleksak med kattmynta

Virkad kattleksak fylld med katternas favorit – kattmynta. Kattmyntan är ekologisk och musen på 10 centimeter är tillverkad i Sverige, för Miwo design. Läs mer och köp här.

13. Mjuk hundbädd

Rund hundsäng med mjuka kanter från Denjo dogs. Bädden är fylld med återvunnen polyester och överdragstyget går att ta av och tvätta, läs mer och köp här (länk till Åhléns).

14. Hundkoppel med reflexdetalj och väska

Grönmönstrat hundkoppel med tvättad denim på ena sidan och mönstrad bomullscanvas på andra, från Miwo design. Till kopplet kommer en liten väska, perfekt för påsar, godis eller annat ni behöver ha med på promenaden. Läs mer och köp här.

8 kändisar som älskar sina husdjur:

8 kändisar som älskar sina husdjur (ELLE)
1:17

Efter reklamen: 8 kändisar som älskar sina husdjur (ELLE)

(1:17)

Slå på ljud