Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

10 snygga och prisvärda förvaringsmöbler i butik just nu

Snygg och prisvärd förvaring och förvaringsmöbler i butik just nu

Se till att maxa förvaringen på hemmaplan med rymliga förvaring för alla hemmets rum. Här är våra 10 favoriter i butik just nu.
23 mars, 2021

Utbudet av snygga och praktiska förvaringslösningar har fullkomligt skjutit i höjden de senaste åren och ser inte ut att bromsa – snarare tvärtom. Numera kryllar det av funktionella möbler som förvarar både stort som smått för alla hemmets rum. Samtidigt går de i tidlösa utföranden och ofta i medvetna materialval som håller säsong efter säsong.

Här är 10 snygga och funktionella förvaringsmöbler för alla hemmets rum, som du hittar i butik just nu:

Maxa hallförvaringen med en smart förvaringslösning från Designtorget som integrerar alla nödvändigheter. Här kan du hänga säsongens ytterplagg och förvara skorna på ett och samma ställe, utan att utnyttja stora ytor. Möbeln är gjord av FSC-märkt björk. Här kan du köpa den.

Skåp och lådor i ett! Det multifunktionella skåpet Dessi från Ellos Home är gjord av MDF med ben i trä. Här kan du smidigt förvara objekt i olika storlek på ett och samma ställe tack vare skåpet och lådorna. Höjd 76 cm. Här i vitt, men finns även i grönt, grått och rosa. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

Dansk design möter japansk formgivning i Moebes Shelving system tall double. Hyllsystemet är högre med en minimalistisk design inspirerad av enkelheten i dansk och japansk design. Du kan antingen köpa färdiga set eller lösa delar för att enkelt addera så många delar som önskas. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

F-Shelf Right från Maze är en kompakt vägghylla perfekt i både sovrum, vardagsrum och kök. Hyllan frigör även en hel del golvyta, vilket är extra tacksamt för mindre miljöer. Finns i flera färger och även i ett utförande där den är i samma modell, fast F:et är spegelvänt. Här kan du köpa den (reklamlänk från Adtraction).

Skåpet Collect 2016 signerad Sara Larsson för A2 har en levande formspråk med stilsäkert flätmönster. Hyllorna kan du enkelt flytta beroende på vad du behöver förvara. Syns här i vitoljad ek. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

Svart förvaringsskåp Viktoria från Ellos Home i lackad MDF och glas. Glaset fortsätter även på kortsidorna för ett snyggt ljusinsläpp. Finns i två olika storlekar. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

Få har nog missat danska Montanas färgstarka hyllsystem och modullösningar som både underlättar förvaringen och adderar läcker färg. Mini-seriens komponenter passar bra separat och tillsammans med flera andra hyllor. Finns i tio olika färger, här i ljusgrönt. Här kan du köpa den.

Färgglada byrån Amanda från Ellos Home är gjord av lackad MDF. Består av två större och två mindre lådor och är dessutom enkel att montera ihop. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

Uppdatera badrumsförvaringen med hyllan Dora. Den slimmade designen gör hyllan lätt att inreda med, oavsett storlek på badrum. Dessutom har hyllan en pulverlackerad yta som passar extra bra för fuktiga miljöer. Från Ferm Living, finns i svart och kashmir. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

Satsa på en skänk! Investera i en variant i ett tidlöst utförande genom att hålla sig till en klassisk färgpalett eller ett naturnära materialval. Skänken Mizu från Ellos Home är gjord av mangoträ med baksida av MDF och ett diskret mönster. Benen är av metall. Här kan du köpa den (reklamlänk från Awin.com).

1:11

Efter reklamen: 7 sätt att förnya dina möbler och detaljer – istället för att köpa nytt

(1:11)

Vårens nyheter på Ikea 2021 – se de nya bilderna här

Ge dina tidningar och böcker plats att glänsa – 18 snygga tidningsställ

Så inreder du med pasteller –10 snygga och inspirerande tips