Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Smart förvaring i sovrummet – 8 shoppingtips

Ordning i sovrummet skapar förutsättningar för skön återhämtning. Fixa ett rum fritt från stök med exempelvis förvaring i boxar, vägghyllor och ett smart garderobssystem.
26 oktober, 2018

Dags att göra om i sovrummet? Att göra om behöver inte nödvändigtvis vara synonymt med stora förändringar. Det räcker gott och väl att använda sig av smarta inredningsdetaljer som gör stor skillnad. ELLE Decoration listar 8 perfekta shoppingtips för sovrummet – vilken är din favorit?

ELLE Decoration listar: Smart förvaring i sovrummet – 8 shoppingtips

1. Klädställning i trä, Åhléns

 

Åhléns klädhängare i svart

Genom att hänga dina favoritkläder på en klädställning är de alltid nära till hands. Ställning i trä från Åhléns, höjd 153 cm. Finns att köpa här.  (reklamlänk från Adtraction)

2. Garderobsserie Frontrow, Ballingslöv

Smart platsbyggd garderobslösning

Ballingslövs garderobsserie Frontrow har arbetade profiler, genomtänkta förvaringslösningar och golvhjul dolda i bottenskenor. Prisexempel: Skjutdörr Frontrow i maxbredd 609 mm, 3 740 kr. Finns att köpa här.

3. Vägghylla, Clas Ohlson

Vägghylla från Clas Ohlson

En enkel vägghylla är idealisk i sovrummet, som gjord för att fylla med böcker och dekorationsföremål, från Clas Ohlson. Finns att köpa här.  (reklamlänk från Adtraction)

4. Smyckesskrin i sammet, Ellos

Smyckesskrin från Ellos

Sött smyckeskrin av kraftig kartong klädd i sammet och med lås av mässing, Ellos. Finns att köpa här (reklamlänk från Apprl).

5. Förvaringsbox, Granit

Smart förvaring från Granit

En fin förvaringsbox kan agera sängbord, det behöver inte vara krångligare än så! Svart box, tillverkad av returpapp och är handnitad för ökad stabilitet, Granit. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

6. Hylla i pulverlackerat stål, Ilva

Hylla i stål från Ilva

Nätt hylla i pulverlackerat stål som gör sig fint vid sängkanten. Mått 20×20 cm, från Ilva. Finns att köpa här.

7. Geometrisk byrå Sutoa Drawer, Frama

Byrå i trä från Frama

Sutoa Drawer är en exklusiv byrå från danska designbyrån Frama. Byrån består av trälådor i olika storlek med en ram av svart pulverlackerat stål. Byrån har två små hjul som gör att den är enkel att flytta. Höjd 116, 5 cm, Nordiska Galleriet. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

8. Korg med handtag, Ellos

 

Flätad förvaringskorg med lock för smutstvätt.

 

Korg med handtag och lock som passar utmärkt till förvaring av exempelvis smutstvätt, från Ellos. Finns att köpa här.  (reklamlänk från Awin.com)

Läs mer:

24 trendiga och tidlösa designklassiker på rea just nu

Shopping: Utemöbler i klassisk och gammaldags stil

Här är sommarens trendigaste rottingmöbler – shoppingtips

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE DECORATION: