Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Smart förvaring i köket – 8 trendiga shoppingtips

Köket är som gjort för en kombination av öppen och stängd förvaring. Dölj det tråkiga som ger ett rörigt intryck och visa upp favoritprylarna – de blir lätta att komma åt och ger rummet en personlig känsla.
06 november, 2018

Väska i ekologisk bomull, perfekt för att transportera matlådan till jobbet, Åhléns. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

Finaste förvaringen för äggen är korgen Pixie i stengods med plats för sex ägg, Bloomingville. Köp den här (reklamlänk från Apprl).

 

Pappershållare i trä

Pappershållare i skandinavisk design som passar alla kök och dukningar. Perfekt att alltid ha ståendes på bordet. Höjd 25,5 cm, Bloomingville. Finns att köpa här (reklamlänk från Apprl).

 

Förvaring för tallrikar

Stativ för tallrikar, servetter eller kanske toast? Bara fantasin sätter gränserna. Stativet är tillverkat i svart järn, Broste Copenhagen. Finns att köpa här.

Vitrinskåp i svart

Vitrinskåp i industriell look med glasdörrar, metallhandtag och magnetlås. Höjd 180 cm, bredd 85 cm, Ellos. Finns att köpa här (reklamlänk från Apprl).

 

Ferm Livings multifunktionshylla

Multifunktionshylla från Ferm Living i svartmålad ask med praktiska lådor och krokar blir ett smart och snyggt inslag i köket. Finns att köpa här.

 

 

Rullvagn från Ikea

Rullvagn i lackat stål med hylla i furuplywood. Använd den som förvaringsplats, serveringsvagn eller som ett sidobord att flytta runt i olika rum. Längd 85 cm, höjd 88 cm, Ikea. Finns att köpa här!

 

Korgar i sjögräs från Rusta

Korgar tillverkade i sjögräs, säljs i set om två, Rusta.

 

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE DECORATION: