Artikeln innehåller reklamlänkar

Inred med Små soffbord – 14 trendiga shoppingtips

Små snygga soffbord

Inred ditt vardagsrum med ett litet soffbord, eller två i olika design bredvid varandra. Här hittar du 14 snygga val som har plats för både stilleben och frukosten!
01 mars, 2021

Det finns flera anledningar till att inreda med ett litet soffbord. Bor du mindre passar det utmärkt, eller varför inte inreda med två eller fler små soffbord i olika design? I år går trenderna särskilt i olika trä- och naturmaterial med metallbord eller rundade låga varianter. Nedan har vi samlat 14 snygga val med små soffbord för ett stiligt hem.

14 små och snygga soffbord:

Ett litet soffbord ger hemmet en luftig känsla och är extra trendigt i år!

Ett litet runt pelarbord i ekfanér från Åhléns. Det finns här (länk till Åhléns).

Svart soffbord av folierad MDF i naturtrogen marmorlook med en tålig, vattenavvisande yta från Ellos Home. Det finns här (länk till Ellos).

Svarta soffbord med en målad lite räfflad träskiva och svarta metallben från Rowico. Det finns här (länk till Ellos).

Runt soffbord i massivt trä med valnötsfinish har halva bordsskivan öppningsbar och stort rymligt förvaringsutrymme inuti från Jotex. Det finns här (länk till butik).

Soffbord med underrede av metall. Toppskiva av blandat, återvunnet trä och plywood av björk från Ellos Home. Det finns här. (länk till Ellos)

Runt soffbord från danska Bloomingville tillverkat av ekfanér och massiv ek, med en avtagbar bordsskiva för enkel och smidig förvaring. Det finns här (länk till Nordic Nest).

Sidobord i MDF och plywood med fanér och ben i ask från Ellos Home. Det finns här (länk till Ellos).

Svart soffbord med stomme i målad metall. Borden är i olika storlek och går att ha tillsammans eller var för sig, från H&M Home. De finns här (länk till butik).

Soffbord rån Bloomingville ger ett stabilt intryck med sin konformade bas och rejäla bordsskiva. Det finns här (länk till butik).

Runt soffbord med fin bordsskiva av marmor och terazzo från Jotex. Det finns här (länk till butik).

Runt soffbord med fyra ben med bordsskiva björk från Åhléns. Det finns här (länk till Åhléns).

Soffbord som består av ett bågformat underrede i lackerat järn och toppas med en rektangulär skiva i svart glas från danska AYTM. Det finns här (länk till Nordic Nest).

Formgjutet svart soffbord i aluminium med slät yta från Ellos Home. Det finns här (länk till Ellos).

Soffbord från Puik kombinerar klassisk enkelhet med en modern design med en vacker bordsskiva i trä och starka markerade stålben. Det finns här (länk till Nordic Nest).

7 största inredningstrenderna under 2021
Slå på ljud