Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationPåskdekorationerPåskpyssel och DIY

Inred med Små soffbord – 14 trendiga shoppingtips

01 mar, 2021 
AvVilma Nordell
Små snygga soffbord
Inred ditt vardagsrum med ett litet soffbord, eller två i olika design bredvid varandra. Här hittar du 14 snygga val som har plats för både stilleben och frukosten!
Annons

Det finns flera anledningar till att inreda med ett litet soffbord. Bor du mindre passar det utmärkt, eller varför inte inreda med två eller fler små soffbord i olika design? I år går trenderna särskilt i olika trä- och naturmaterial med metallbord eller rundade låga varianter. Nedan har vi samlat 14 snygga val med små soffbord för ett stiligt hem.

Små soffbord

14 små och snygga soffbord:

Ett litet soffbord ger hemmet en luftig känsla och är extra trendigt i år!

soffbord åhlens

Ett litet runt pelarbord i ekfanér från Åhléns. Det finns här (reklamlänk).

Annons

Svart soffbord av folierad MDF i naturtrogen marmorlook med en tålig, vattenavvisande yta från Ellos Home. Det finns här (reklamlänk).

soffbord rowica

Svarta soffbord med en målad lite räfflad träskiva och svarta metallben från Rowico. Det finns här (reklamlänk).

Annons

Runt soffbord i massivt trä med valnötsfinish har halva bordsskivan öppningsbar och stort rymligt förvaringsutrymme inuti från Jotex. Det finns här (reklamlänk).

Annons

Soffbord med underrede av metall. Toppskiva av blandat, återvunnet trä och plywood av björk från Ellos Home. Det finns här. (reklamlänk)

soffbord jotex

Runt soffbord från danska Bloomingville tillverkat av ekfanér och massiv ek, med en avtagbar bordsskiva för enkel och smidig förvaring. Det finns här (reklamlänk).

Annons
soffbord ellos home

Sidobord i MDF och plywood med fanér och ben i ask från Ellos Home. Det finns här (reklamlänk).

soffbord hm home
Annons
soffbord hm home

Svart soffbord med stomme i målad metall. Borden är i olika storlek och går att ha tillsammans eller var för sig, från H&M Home. De finns här (reklamlänk).

Soffbord rån Bloomingville ger ett stabilt intryck med sin konformade bas och rejäla bordsskiva. Det finns här (reklamlänk).

Annons

Runt soffbord med fin bordsskiva av marmor och terazzo från Jotex. Det finns här (reklamlänk).

Runt soffbord med fyra ben med bordsskiva björk från Åhléns. Det finns här (reklamlänk).

Annons

Soffbord som består av ett bågformat underrede i lackerat järn och toppas med en rektangulär skiva i svart glas från danska AYTM. Det finns här (reklamlänk).

Annons

Formgjutet svart soffbord i aluminium med slät yta från Ellos Home. Det finns här (reklamlänk).

Soffbord från Puik kombinerar klassisk enkelhet med en modern design med en vacker bordsskiva i trä och starka markerade stålben. Det finns här (reklamlänk).

7 största inredningstrenderna under 2021Brand logo
7 största inredningstrenderna under 2021

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons