Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationInspiration för balkongen

Skultuna lanserar egna doftljus – i fina behållare av mässing

19 aug, 2016 
Om det är något som Skultuna förknippas med så är det sina klassiska ljusstakar och ljuslyktor i metall. Nu lanserar företaget sin första doftljusserie – och självklart är doftljusbehållarna en riktig mässingsdröm.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Skultunas tidlösa och vackra design gör att produkterna blivit favoriter hos många. Inte minst de klassiska ljusstakarna och lyktorna i mässing. Därför kommer det som en glad nyhet att Skultuna nu släpper sin första doftljusserie.

Ljusen är framtagna tillsammans med det Stockholmsbaserade företaget Candelize och kommer i ljusbehållare av trycksvarvad mässing.

skultuna-doftljus-b
Foto: Skultuna

Till en början lanseras två dofter; Dry Vetiver som har en lätt, frisk doft av citrus, mint och peppar i kombination med vetvier-gräs, mossa och cederträ, medan Blackwood är en mörkare, rökigare doft av cederträ kombinerad med aromatiska blad av kryddnejlikor, ros och jasmin.

Annons
skultuna-doftljus2

Candelize är ett nystartat doftföretag som jobbar med hållbarhet genom att erbjuda världens första doftljusrefiller.

Doftljusen från Skultuna kostar 698 kronor och finns att köpa från mitten av september i Skultuna Concept Store, Skultuna.com och hos Skultunas återförsäljare.

Annons