Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Badrummet kan ibland upplevas som ett oinspirerande rum i jämförelse med resten av hemmet. Men en uppdatering i badrummet behöver varken vara kostsam eller tidskrävande.

Små detaljer kan förvandla ett kalt rum till en härlig oas att trivas i. Förnya badrummet och gör det redo för en staycation hemma med vackra detaljer som ger en lyxig hotellkänsla.

17 shoppingtips som skapar hotellkänsla i badrummet:

1. Kin ljuslykta, Skultuna

Ljuslyktor ger en exklusiv touch och är en fin detalj som ger det där lilla extra. Den här ljuslyktan kommer från Skultuna och finns i svart, vitt, mässing, rostfritt stål och koppar. Finns att köpa här. (reklamlänk från Tradedoubler.com)

2. Mjuka frottéhanddukar, Lexington

Mjuka frottéhanddukar i vitt är en självklar komponent på många hotellrum och adderar en lyxig känsla i hemmet. Finns att köpa här. (reklamlänk från Tradedoubler.com)

3. Spegel i mässing, Ferm Living

Den här spegeln sätter bokstavligen guldkant på badrumsinredningen. Fungerar som handspegel, men gör sig även fin hängandes på en krok. Finns att köpa här (reklamlänk från Apprl).

4. Bricka, Hay

En snygg bricka fungerar som en inredningsdetalj och är även perfekt för att visa upp dina vackraste smycken eller favoritprodukter. Finns även i svart, rött, vitt, blått, smaragdgrönt och mint. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

5. Doftljus, Meraki

Ett doftljus eller doftpinnar är både en snygg prydnad och ett väldoftande inslag i det lyxiga badrummet. Finns att köpa här (reklamlänk från Apprl).

6. Lotus tvålpump, Mette Ditmer

Stilren tvålpump i keramik med gummifinish och pump i mässing. Finns i flera färger. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

7. Handdukshängare, Ferm Living

Låt handdukarna hänga snyggt i badrummet på den här stilrena hängaren i mässing och ek. Finns att köpa här (reklamlänk från Apprl).

8. Burk, Hemtex

Förvara snyggt även i badrummet! De här glasburkarna i tonat glas med lock i metall fungerar som förvaring för såväl bomullsrondeller som smycken. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

9. Badrock i våfflat tyg, Granit

En snygg badrock är en självklarhet på fina hotell och den här varianten i våfflat tyg av ekologisk bomull är som gjord för långa helgmorgnar och spa-stunder. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

10. Fat, Jonathan Adler

Skapa hotellkänsla i badrummet – med fat från Jonathan Adler

Addera form och mönster i badrummet med det här snygga fatet i form av en zebra. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

11. Tandborsthållare, House Doctor

Skapa hotellkänsla i badrummet – med tandborsthållare i marmor

Förvara tandborstarna snyggt i en tandborsthållare i lyxig marmor. Finns att köpa här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

12. Globe vas, AYTM

Skapa hotellkänsla i badrummet – med vas i rosa tonat glas och mässing

En vas i mässing och tonat glas ger en känsla av hotellyx till badrummet. Fyll med vackra kvistar som står sig eller unna dig några vackra snittblommor även i hemmets minsta rum. Finns att köpa här (reklamlänk från Apprl).

13. Marmorbricka, Lagerhaus

Skapa hotellkänsla i badrummet – med marmorbricka

Ljus marmor osar lyx, men du behöver inte renovera för att få in materialet. En snygg bricka i marmor ger en lyxig touch och är dessutom praktisk. Finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

14. Vas Dino, Ellos Home

Skapa hotellkänsla i badrummet – med små vasar

Vas av keramik med ristat mönster som blir ett elegant inslag i badrummet med en enkel snittblomma eller kvist i. Finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

15. Badkarshylla, Ikea

 

badkarshylla i bambu

Skapa ett eget hotellspa hemma i badrummet med en praktisk och snygg badkarshylla i bambu. Finns att köpa här.

16. Kastehelmi ljuslykta, Iittala

Skapa hotellkänsla i badrummet – med ljuslykta från Iittala

Ljuslykta i glas som ger ett fint sken. Finns i flera olika färger, finns att köpa här (reklamlänk från Adtraction).

17. Bordsspegel, Hemtex

 

bordsspegel till badrummet

Nätt, liten bordsspegel med ben i trä. Finns att köpa här (reklamlänk från Awin.com).

Läs mer:

8 saker du ska rensa ut ur badrummet i vår

Enkla knepen som skapar spa-känsla i badrummet

Låt badrummet bli en vilsam oas – 6 inspirerande stylingtips

Så inreder du med växter i badrummet – 7 snygga tips

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE DECORATION: