Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Skapa det drömmiga sovrummet – från månadens snackis på Instagram

Skapa det drömmiga sovrummet – från månadens snackis på Instagram

Rosatonad compact living-dröm på Södermalm. Här är en av månadens mest gillade bilder på @elledecorationse – och shoppingtipsen du behöver för att själv skapa stilen!
08 november, 2018

Vi kan inte få nog av inredningsinspiration, vackra hem och stylingidéer som lyfter ett helt rum. Varje månad tittar vi i backspegeln för att se vilket hem våra läsare och besökare har tyckt lite extra mycket om.

Förra gången blev det bilden på det drömmiga sovrummet, med smart förvaring och rosa väggar, som gillades mest på ELLE Decorations Instagramkonto @elledecorationse – och visst är det lätt att se varför.

Foto: Jonas Gustavsson Styling: Charlotte Frey Svidén

Instagram-snackisen

Det här smarta och stilmässiga sovrummet var en av de mest gillade bilderna på ELLE Decorations Instagram-konto @elledecorationse förra månaden. Syns i: ”Kreativt och personligt på 48 kvadratmeter

Inspireras av månadens snackis på Instagram. Här är detaljerna som skapar stilen:

1. Bordslampa med dimmerfunktion i snygg design, Menu

Lampa från Menu designad av Jonas Wagell.

Bordslampan JWD Concrete av opalglas och betong är formgiven av Jonas Wagell. Lampan skapar ett behagligt ljus tack vare inbyggd dimmer och blir ett fint tillskott i vilket rum som helst. Finns att köpa här.  (reklamlänk från Adtraction)

2. Trären byrå med tre lådor, Ikea

Byrån Ivar från Ikea.

Den trärena byrån från Ikeas serie Ivar smälter fint in i hemmet tack vare sin minimalistiska utformning och trärena yta. Byrån kan dessutom kombineras med skåp och även ytbehandlas för önskad finish. Byrån är perfekt att bygga upp sängen på, för extra förvaring i sovrummet. Finns att köpa här. 

3. Vitt och krispigt bäddset, Gant

Krispigt och vitt bäddset från Gant.

Vitt bäddset av 100 procent satinvävd egyptisk bomull gör sänggåendet till ett rent nöje. De här sängkläderna har en trådtäthet på 340, vilket ger en mjuk känsla och ett vackert lyster. Påslakanet har en dragkedjeöppning och hål för händerna som underlättar när du bäddar rent. Finns att köpa här.  (reklamlänk från Awin.com)

4. Ljusrosa pläd i mjuk ull, Mille Notti

Mjuk och rosa filt från Mille Notti.

Vävd pläd av mjuk ull från babyalpacka med dekorativa fransar. Pläden Esperienza hjälper till att skapa ett mysigt intryck oavsett var och hur du väljer att framhäva den och är perfekt att ha till hands när du behöver extra värme. Finns att köpa här. 

5. Naturfärgad ampel för krukan, Bloomingville

Ampel i naturfärgad tråd.

Ampel i bomull, perfekt compact living-tips om du vill spara plats genom att hänga upp krukan. Finns att köpa här. (reklamlänk från Tradedoubler.com)

Läs också: Kreativt och personligt hos H&M Home-designern

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE DECORATION: