Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Skandinaviskt och avskalat – 22 trendiga detaljer som hjälper dig att skapa inredningsstilen

skandinavisk inredning

Skapa dig ett trendigt och harmoniskt hem som går i den skandinaviska och minimalistiska stilen som fullkomligt tagit över inredningsvärlden! Vi listar 22 fina detaljer som hjälper dig att skapa den omtalade inredningsstilen.
08 februari, 2021

Den avskalade skandinaviska minimalismen har tagit inredningsvärlden med storm och är en enkel, harmonisk och tidlös stil som gör våra hem luftiga, lugna och mysiga.

Raka linjer, färgsättning med ton i ton och få väl utvalda detaljer som gärna fångar ögats uppmärksamhet mot de mer avskalade hemmet i övrigt. Textilier som mjukar upp mot det råa, naturnära materialval och en stor dos av harmoni har blivit de ultimata inredningslinjerna för ett trendigt hem 2021!

trendig inredning

Foto: Ferm Living

Trendiga och minimalistiska inredningsdetaljer:

Vi har listat 22 inredningsdetaljer som hjälper dig att skapa den omtalade skandinaviska inredningsstilen.

kudde hm home

Ett kuddfodral i canvas av ekologisk bomull med mönstrad framsida från H&M Home. Du kan köpa det här (reklamlänk från Adtraction).

beige vas cooee

Vacker vas från Cooee Design i en spännande vas med böljande former och en grov, sandliknande struktur. Köp den här (reklamlänk från Apprl).

ljusstake marmor trä

Multifunktionellt konstverk som kan användas både som ljusstake men också som dekorativ skulptur, från Bloomingville. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

fåtölj rotting

Trendig fåtölj i naturmaterial från Åhléns. Köp den här (reklamlänk från Adtraction).

svart bordslampa

Modern matt svart bordslampa i metall från HKliving. Du hittar den här (reklamlänk från Awin.com).

matta classic collaction
beige inredning

Matta Abstract från Classic Collection är handtuftad och finns i flera storlekar. Mattans vita botten och svarta partier är av ull. Partierna i varm beige och taupe är av viskos vilket ger ett levande uttryck till mattan. Köp den här (reklamlänk från Adtraction).

liten ljusstake avokado
avokado ljusstake watt veke

Avocado ljusstake från Watt & Veke är en elegant ljusstake formgiven som frukten delad i två där kärnan ersatts av ett värmeljus. Köp den här (reklamlänk från Apprl).

beige poster grafisk

Poster från Paper Collective föreställer en silhuett av en kvinnokropp som sitter med benen i kors. De minimalistiska linjerna för tankarna till en krokiteckning och blir en fin kontrast till bakgrundsfärgen. Köp den här (reklamlänk från Apprl).

söngöverkast och kuddfodral i linne

Kuddfodral och ett matchande sängöverkast av tvättat, franskt lin i avslappnad och lätt kvalitet från Ellos Home. Du hittar kuddfodralet här (reklamlänk från Awin.com) och överkastet här (reklamlänk från Awin.com).

ljusstake trö

Handgjord, trearmad ljusstake i ek från Spring Copenhagen. Köp den via Åhléns här (reklamlänk från Adtraction).

valvformad spegel

Valvformad spegel som kan ställas på golvet eller hängas på väggen från Ellos Home. Köp den här (reklamlänk från Awin.com).

sidobord trä

Ett kreativt designat sidobord med ett modernt utseende från danska designföretaget Ferm Living. Bordet är tillverkat i solitt askträ och består av en rejäl cylinderformad bas med en lätt ovalformad topp. Köp det här (reklamlänk från Apprl).

beige ljusstake hm home

En ljusstake i keramik från H&M Home. Ljusstaken har fyrkantig fot med vaddering under. Köp den här (reklamlänk från Adtraction).

knot detalj

En modern inredningsdetalj formad som en knut utan vare sig början eller slut från Cooee Design. Du hittar den här (reklamlänk från Apprl).

skulptur inredning

Skulptur från Bloomingville med en böljande och skruvade form. Köp den här (reklamlänk från Apprl).

kvistar inredning

Vackra, hållbara grenar från House of Flowers. Säljes i förpackning om 10 st grenar. Klicka hem dem här (reklamlänk från Awin.com).

ljusstake inredning

Globe ljusstake från svenska By On är en dekorativ och stilfull ljusstake att ha placerad var som helst i hemmet. Ljusstaken passar kronljus och har en mjuk formgivning med bubblor som gör den stilren och unik. Köp den här (reklamlänk från Apprl).

sänggavel i rotting

Sänggavel i rotting med ett dekorativt mönster från Ellos Home. Gaveln ställs på golvet. Köp den här (reklamlänk från Awin.com).

bågformas skulptur

Marmorbåge i grön färg från HKliving. Köp den här (reklamlänk från Awin.com).

rund vad hm home

En stor, ringformad vas i keramik från H&M Home. Köp den här (reklamlänk från Adtraction).

beige kudde

Kudde med dekorativt sydda linjer från HKiving. Innerkudde ingår. Du kan köpa den här (reklamlänk från Awin.com).

Foto: Ferm Living

LÄS MER:

10 små växthus att ha inomhus eller på balkongen

15 fina klädställningar att uppdatera hemmet med

11 snygga skohyllor att inreda hallen med