Artikeln innehåller reklamlänkar

Shoppingtips: Dekorera för sommarens alla fester

Shoppingtips: Dekorera för sommarens alla fester

Med sommaren kommer en lång rad anledningar att fira. Här är 12 detaljer som lyfter dukningen och feststämningen på studentfesten, bröllopet, kalaset, midsommar – eller bara en trevlig middagsbjudning!
05 april, 2019

1. Solcellslykta i glasburk, Star trading

Batteridriven ljusslinga i glasburk. Har en medellivslängd på 10 000 timmar – så du kan räkna med mysbelysning under många, långa sommarkvällar. Finns att köpa här (länk till Ellos)

2. Tårtfat, Potteryjo

Vackert tårtfat i portugisisk keramik, finns i flera olika färger och i 22 cm i diameter och 35 cm i diameter. Finns att köpa här

3. Serveringsfat, Indiska

Stort serveringsfat av terrakotta med insida i orientaliskt mönster. Diameter 32 cm. Finns att köpa här (länk till Indiska)

4. Bubblig kanna i färgat glas, Byon

Fin kanna som passar lika bra som vas för rufsiga sommarblommor som för att servera svalkande dryck. Finns att köpa här (länk till Solhem inredning)

5. Klassiskt kakfat i tre våningar, Nordic sense

Stilrent och elegant kakfat som rymmer flera sorter. Finns att köpa här (länk till butik)

6. Champagneglas, Ferm living

Till bubbel, somriga drinkar eller varför inte efterrätter? Finns att köpa här (länk till butik)

7. Glödlampsslinga med vackra lampor, Star trading

Mesta stämningshöjaren – slinga med 10 vackra lampor i varmvitt sken. Längd 8,6 meter. Finns att köpa här (länk till Ellos)

8. Guldfärgade sugrör, Lagerhaus

Nu förbjuds plastsugrör i hela EU. De här i guldfärgat rostfritt stål är ett miljövänligt och festligt alternativ. Finns att köpa här (länk till butik)

9. Guldglittrande vimplar, Lagerhaus

Vimplar skapar festkänsla på ett kick! De här är gjorda av stadigt glitterpapper och textilband, total längd 10 meter. Finns att köpa här (länk till butik)

10. Glasbehållare med kran, H&M home

Vid festliga tillfällen åker tappkranen fram! Den här från H&M home är stilren med vackert trälock. Finns att köpa här (länk till butik)

11. Minivas, Lagerhaus

Små vaser utspridda längs bordet gör dukningen billigare (ofta räcker det med färre blommor) och du slipper stora buketter som är i vägen för samtal över bordet. Finns att köpa här (länk till butik)

12. Tallrik med bladmönster, H&M home

Tallrik med vackert mönster av fikonblad och guldkant lyfter vilken dukning som helst. Finns att köpa här (länk till butik)

Läs mer:

15 inspirerande detaljer till sommarens alla fester

12 snygga vaser till vårens fester

7 inspirerande tips till sommarens dukningar

13 snygga shoppingtips till din hemmabar