Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Shoppingtips: 7 snygga flamingodetaljer

31 jan, 2018 
Glöm ananas- och kaktusprydnader. I vår är den rosa flamingon en av hemmets trendigaste accessoarer. Här listar vi sju trendsäkra shoppingtips!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

En av vårens största trender är den rosa flamingon. Den kan vara färgglad och iögonfallande, exempelvis i form av en neonlampa, eller varför inte mer subtil i pasteller och print? Oavsett så syns den trendiga fågeln i så väl prydnader och lampor som i andra inredningsdetaljer i vår.

Här följer sju fina sätt att inreda med trenden i vår:

1. Posters, By Malevik/Tictail

Vårens trend: Flamingon

Låt flamingon smyga in i hemmet i form av en poster som sätter färg på väggarna. Läs mer och köp postern till vänster här (reklamlänk) och postern till höger här. (reklamlänk)

Annons

2. Kudde, Bivain/Tictail

Kuddar är enkla att byta ut efter årstid och den här rosa och persikofägade silkeskudden från Bivain pryds av flera trendiga flamingos. Finns att köpa här. (reklamlänk)

3. Lampa, Jotex

Bordslampan i form av en flamingo passar i såväl hallen som i sovrummet. Den här varianten kan dessutom hängas på väggen. Lampan i rosa finns att köpa här (reklamlänk) eller en mer subtil variant i silver här. (reklamlänk)

Annons

4. Kudde, Ferm living

Flamingon behöver inte vara chockrosa och i neon, den här smakfulla kudden gör sig fin utan att sticka ut allt för mycket. Finns att köpa här.

5. Smyckesfat, Carlalluna Designs/Tictail

 

 

Låt den rosa flamingo ta plats vid sminkbordet. Det här smyckefatet är ett smycke i sig – Finns att köpa här. (reklamlänk)

Annons

6. Neonlampa, Ellos och Asos

Den absolut trendigaste detaljen i vår är chockrosa och i neon. Den populära flamingolampan finns i flera olika former och sätter färg på rummet. Lampan till vänster finns att köpa här (reklamlänk) och lampan till höger här.  (reklamlänk)

7. Salt- och pepparkar, Sass & Belle

Kitschigt, rosa och trendigt. Flamingon finns även i form av salt- och pepparkar som livar upp det monokroma köket i vår. Finns att köpa här. (reklamlänk)

Läs mer:

7 snygga och trendiga skärmväggar i butik just nu

Så skapar du rum i rummet – 11 snabba och snygga knep

Trendspaning: Borstade och matta metaller – 12 shoppingtips

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons