Artikeln innehåller reklamlänkar

Shoppingtips: 20 fina posters till barnrummet

Posters till barnrummet

Uppdatera barnrummet med något färgglatt, något gulligt eller något snyggt. Alternativen är många när det kommer till posters som piggar upp väggarna. Här listar vi 20 fina posters som passar i barnrummet.
09 november, 2018

Barnrummet är en plats för både vila och lek och ska, precis som resten av hemmet, återspegla personerna som bor där. Vad det innebär kan vara väldigt olika, en del väljer att tillföra mycket färg och mönster, andra vill hålla det stilrent och monokromt, medan vissa väljer att lyfta fram barnens intressen i inredningen.

Posters är ett enkelt och plånboksvänligt sätt att uppdatera en tom vägg i barnrummet. För de yngsta kan ABC-tavlor och söta djur vara det självklara valet, medan äldre barn kanske vill visa upp sina intressen på väggen. Oberoende av vilket motiv man vill ha så finns mycket att välja på – från svartvitt och stilrent till färgglatt och lekfullt.

Här har vi valt ut 20 fina posters som passar i barnrummet (och hos den vuxna med barnasinnet i behåll):

1. Leo affisch, Lagerhaus

Lekfull affisch med gul leopard i måtten 40 x 50 centimeter. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

2. Kaninposter, Desenio

Svartvit, minimalistisk poster med gullig kanin. Postern finns i flera olika storlekar. Finns att köpa här.

3. ABC-poster, W:form

Lekfull ABC-tavla till barnrummet med illustrerade djur. Postern finns i storlekarna 50 x 70 centimeter och A3. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

4. Slottet, Olle Eksell

Postern med Stockholms slott som motiv av Olle Eksell är ett fint alternativ i barnrummet och har måtten 50 x 70 centimeter. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

5. Plockar vattenliljor, Elsa Beskow

Vacker poster med illustration ur Elsa Beskows älskade sagor. Postern mäter 50 x 70 centimeter. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

6. Svartvit ABC-tavla, Tellkiddo

Alla vill inte satsa på färg och då är den här svartvita ABC-tavlan till barnrummet ett snyggt alternativ. ABC-posterns mått är 30 x 42 centimeter och den finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com).

7. Poster med bilar, Walladore

Den här postern med gula och röda bilar blir ett färgglatt tillägg i barnrummet. Barntavlan finns tillgänglig i två olika storlekar och finns att köpa här.

8. Essence of Ballet 03, Paper Collective

Essence of Ballet-postern är designad av Ingrid Bugge som följde och fotograferade den Kungliga Baletten i Danmark i två år och är ett fint inslag i barnrummet där det bor en aspirerande dansare. Posterns mått är 50 x 70 centimeter. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com).

9. Apa, Kay Bojesen

Poster med fotografi av Kay Bojesens skiss över den älskade inredningsdetaljen Apan från år 1951. Tavlan är gjord i 100 procent bomull med en ram i trä. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com).

10. Kattposter, Michelle Carlslund Illustration

Uppdatera barnrummet med en gullig djurposter som uppskattas av såväl stor som liten. Den här postern är 30 x 40 centimeter stor och tryckt på miljövänligt stenpapper. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

11. Fly to Tokyo, Fine Little Day

Barnrummet kan ha precis lika hög stilfaktor som resten av hemmet. Den här postern av Mogu Takahashi för Fine Little Day ger rummet ett snyggt och konstnärligt drag. Den kvadratiska postern är 50 x 50 centimeter. Finns att köpa här.

12. Poster med luftballong, Bloomingville

Luftballongen är en favorit i barnrummet och här syns den i en fin ljusblå färg tillsammans med söta djur. Postern är 50 x 70 centimeter. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com).

13. Sunrise, Majvillan

Poster med tecknad soluppgång i fina, varma färger av Charlotta Sandberg för Majvillan. Postern är tryckt på ett miljöcertifierat tryckeri och har måtten 21 x 30 centimeter. Finns att köpa här (länk till Ellos).

14. Världskarta, Art & design by Sara

Lekfull poster med en färgglad världskarta och djur som finns på de olika kontinenterna. Världskartan är 50 centimeter hög och 70 centimeter bred. Finns att köpa här.

15. Sifferposter, Littlephant

Ett enkelt sätt att lära barnen siffrorna och alfabetet är att låta dem ta plats i inredningen. Här i färgglad tappning i storleken 50 x 70 centimeter. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com).

16. Fotbollsposter, Fine Little Day

En poster som passar i fotbollsstjärnans rum. Originalbilden är gjord med krita och akryl av Elisabeth Dunker för Fine Little Day. Finns att köpa här.

17. Barnposter med dinosaurier, Sebra

Har ni ett dinosauriefan hemma? Då kan den här postern med de olika arterna i lekfull form vara något för barnrummet. Postern har måtten 50 x 70 centimeter. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com).

18. Bokstavstavla, Desenio

Den klassiska bokstavstavlan finns från A till Ö med tillhörande djur i fina färger. Barnpostern finns i två olika storlekar. Finns att köpa här.

19. Coolest kid in town, Desenio

Den här postern i mintgrönt är ett milt och tufft inslag i barnrummet på samma gång. Postern finns i flera olika storlekar och finns att köpa här.

20. Personligt porträtt, Dennissimo

Ett alternativ för dig som vill ha en helt originell bild av ditt eget barn. Konstnären Dennis Wojda gör posters på beställning baserat på en bild. Finns att beställa här.

Läs mer:

Shoppingtips: 13 fina lampor till barnrummet

Ge barnrummet en lekfull uppdatering: 12 shoppingtips

9 härliga sätt att uppdatera barnrummet i vår