Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Shoppingtips: 13 snygga och praktiska sidobord

13 nov, 2018 
AvNina Nyström
Avlastningsbord, sidobord, rullvagn, brickbord - kärt bord har många namn. Det finns många olika varianter av småbord - och de smartaste bjuder på lite extra förvaring samtidigt. Här är 11 små, praktiska bord för alla olika stilar.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Ett avlastningsbord kan göra mycket för känslan i hemmet. Ofta blir det inte bara en plats att lägga småsaker, utan också en perfekt yta för att höja mysfaktorn i hemmet med en extra lampa eller blomma. Men om man inte råkar ha massor av plats över eller förvaringslösningar som inte används (vem har det?) är det både smart och snyggt att slå till på en lösning med bord och extra förvaring i ett.

Här är tretton smarta och fina bord för alla stilar.

1. Brickbord, Maze

Brickbord string från Maze

Den ultimata sidobordet för läshörnan. Litet och nätt med avtagbar bricka för kvällsfikat – och favorittidningarna bara en armlängd bort. Finns i svart, vitt, gult och aqua. Finns att köpa här (reklamlänk)

Annons

2. Sidobord, OX Denmark

Sidobord i teak och marmor

Vackert sidobord som passar till många olika stilar. Den övre brickan med smarta kanter är i teak och det nedre planet finns i vit eller grön marmor, koppar eller även det i teak. Finns att köpa här (reklamlänk)

3. Sentrum sidobord, Woud

Bord med förvaring, Sentrum

Smart och elegant geometriskt utformat bord i metall med förvaring från två håll. Finns i skogsgrönt eller varmgrått. Finns att köpa här (reklamlänk)

Annons

4. Förvaringsbord, House Doctor

Bord med förvaring från House Doctor

Aluminiumbord med fint mönster som kan användas till avlastning, förvaring eller till och med som extra sittplatser. Säljs i två-pack. Finns att köpa här (reklamlänk)

5. Bord med förvaring, Ferm Living

Bord Ferm Living Podia

Praktiskt bord med mjukt rundad form och räfflat mönster på sidorna, Passar som både soffbord och sidobord. Öppna locket så sväljer bordet massor. Finns i rödbrunt, svart och mörkblått. Finns att köpa här (reklamlänk)

Annons

6. Brickbord, Andersen

Brickbord Andersen

Brickbord i ask och metall, med ramen som både designelement och handtag. Finns även i trären ask eller petroleumfärg. Finns att köpa här (reklamlänk)

7. Sidobord, Jotex

Sidobord med förvaring från Jotex

Sidobord i mdf och metall med smart förvaringslösning – perfekt som godisgömma! Vrid bordet åt sidan och hugg in när filmen börjar. Finns även i vitt. Finns att köpa här (reklamlänk)

Annons

8. Sidobord, Bloomingville

Bord rosa Bloomingville

Gulligt, milt rosa sidobord som passar som nattduksbord i barnrummet eller i som avlastningsyta i det pastellfärgade hemmet. Liten förvaringslåda och smart kant som förhindrar att saker rullar av bordet. Finns att köpa här (reklamlänk)

9. Satsbord i 3-pack, Ferm Living

Satsbord Ferm Living

Minimalistiskt satsbord i pulverlackad stål som tar minimalt med plats men ger mycket avlastningsyta när man drar fram de mindre borden. Perfekt när det vankas bjudningar. Den annorlunda designen gör dem till en blickfångare när de är utdragna. Finns i svart och ljusgrått samt en multifärgad variant med en trio om kleinblått, vitt och terracotta. Finns att köpa här (reklamlänk)

Annons

10. Sidobord, Alvar Aalto

Sidobord Alvar Aalto

Klassikt tvåplans sidobord i björk som formgavs redan 1932. Finns i tre olika färgställningar: björkram med svarta eller vita brickor eller genomgående helsvart. Finns att köpa här (reklamlänk)

11. Barboy rullbord, Verner Panton

Bord Barboy Panton

Klassiker sedan sextiotalet. De tre roterbara facken gör den till perfekt extraförvaring och avlastningsyta i ett. Finns i många olika färgställningar. Finns att köpa här (reklamlänk)

Annons

12. Sidobord med förvaring, Artilleriet

Sidobord från Artilleriet

Lite högre bord i trä, marmor och stål. Stilrent med två dolda lådor för förvaring av småprylar man inte vill ha framme. Passar lika bra i hallen som vid soffan eller som nattduksbord. Välj mellan grön eller svart marmorskiva. Finns att köpa här

13. Rullbord, Gubi

Rullvagn/drinkvagn från House Doctor

Drinkvagn, avlastningsbord, tidningsförvaring – det här bordet har många möjliga användningsområden. Finns med svart, vit, dammrosa, grå, sandfärgad eller olivgrön toppskiva. Finns att köpa här (reklamlänk)

Läs mer:

Guide – så väljer du rätt soffbord

9 praktiska brickor och brickbord – för alla tillfällen

Skapa ordning och reda i hallen – 27 smarta shoppingtips

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons