Artikeln innehåller reklamlänkar

Shoppingtips: 12 snygga vaser till vårens fester

Trendiga vaser: Shoppingtips våren 2019

Här är 12 snygga och trendiga vaser att duka med till både vardag och fest – eller ge bort i present till någon som du tycker om.
12 mars, 2019

Det är härligt med buketter som fyller hela famnen och behöver en rejäl vas, men kan vara lika fint – och blir lite mer klimatsmart – att använda bara en eller några få blommor. Här är 12 fina vaser, i olika stilar, material och storlekar, som du kan klicka hem just nu.

Set med tre små vaser i mässing, Monica Förster för Skultuna

Elegant och charmig trio i design av Monica Förster. Höjd: 13, 9,5 och 7 centimeter. Finns att köpa här (länk till Adtraction)

Rosa vas av glas, Hay

Snygg och trendig vas i rosa glas. Mått: 15 centimeter hög och 9,5 centimeter i omkrets. Finns att köpa här (länk till Adtraction)

Enkel glasvas, Åhléns

Tidlös vas i randigt klarglas. Höjd: 20 centimeter. Diameter: 13 centimeter. Finns att köpa här (länk till Adtraction)

Skulptural glasvas, AYTM

Skulptural vas av glas, med både runda och raka former. Höjd: 19,5 centimeter. Diameter: 15 centimeter. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com)

Rund keramikvas, Oyoy

Snygg rund vas i trendig design. Mått: 20 centimeter bred och 19,5 centimeter hög. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com)

Stilren vas av glas, Muuto

Munblåst vas i en tidlös design av Andreas Engesvik. Höjd: 13,4 eller 19 centimeter. Diameter: 11 eller 15 centimeter. Finns att köpa här (länk till Adtraction)

Vas av stengods, Ferm living

Klassisk vas i uppdaterad version. Finns i flera modeller med olika mått. Det här är Ania, som är 26 centimeter hög och 19,9 centimeter i diameter. Finns att köpa här (länk till Awin.com)

Svart vas i järn, DBKD

Stilren vas – som även fungerar som kruka. Mått: 30 centimeter hög och 14 centimeter i diameter. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com)

Rund vas av munblåst glas, AYTM

AYTM:s populära klotvas i en ny färgsättning som sätter guldkant på bordet. Diamater: 10 centimeter. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com)

Svart vas i glas, By on

Trendigt svart glas i en tidlöst formad vas. Mått: 20 x 18 centimeter. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com)

Vas i klarglas, House doctor

Stilren glasvas med runda formen. Höjd: 16 centimeter. Diameter: 7 centimeter. Finns att köpa här (länk till Adtraction)

Porslinsvas, Hay

Charmig vas som ser ut som papper men är av porslin. Höjd: 20 centimeter. Diameter: 9,5 centimeter. Finns att köpa här (länk till Tradedoubler.com)

Läs mer:

Meditera med blommor: Allt du behöver veta om Ikebana-trenden

Inred med växter – 19 snygga och stilrena shoppingtips

Skapa vårens finaste balkong – 13 shoppingtips