Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

11 detaljer som ger badrummet ett lyft

Sugen på att göra om badrummet men inte renovera? Här är 11 snygga shoppingtips som ger badrummet ett lyft – och inte kräver renovering.
10 november, 2017

1. Stilfull handdukshängare

Att få in textiler är A och O när det kommer till att ge ett ombonat intryck. Denna vackra handdukshängare från Ferm Living gör definitivt tricket. Finns att köpa här.

2. Ljuva pastelltoner

En rosa bricka i geometrisk form bidrar med både en färgklick och vacker detalj. Just en härlig, pastellig ljusrosa ton är extra trendig just nu. Bricka Kaleido finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

3. Roströd tvålpump

Bort med fula tvålpumpar och investera i en snygg i en vacker färg du tycker om. Denna roströda heter Shades och kommer från Mette Ditmer, finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

4. Snygg förvaring med en twist

Snygg förvaring längs golv, på en hylla eller vackert upphängd på en kroklist. Korg Seagrass är vacker att förvara handdukar, prylar eller valfria detaljer som hör badrummet till, finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

5. Framhäv dina smycken

Låt dina smycken bli en del av heminredningen. Med trädet Norm Collector kan du lyfta fram dina favoriter – och låta de bli en lekfull, personlig inredningsdetalj. Design Norm Architects, Menu, finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

6. Hängiven trotjänare

Snygg tvättsvamp från Edblad blir en rolig, dekorativ och kanske främst användbar detalj i badrummet, finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

7. Med doft av apelsin

Satsa på doft – som dessutom är snygg att ställa på handfatet! Mild och effektiv handtvål med fräsch apelsindoft från Meraki, finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

8. Tvål i lyxförpackning

Inte så förtjust i pumptvålar? Då är denna vackra tvålkopp från Muubs ett hett tips! Finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

9. Ombonad hamamhandduk

Mjuka värden ger härlig, ombonad känsla. Denna hamamhandduk från Lou & Friends tycker vi mycket om, finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

10. Förvaringsask i naturnära material

Småförvaring i snygg förpackning blir även dekorativ detalj. Förvaringsask Lens, Hay, finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

11. Necessär i stilren färgskala

En snygg necessär kan med fördel stå framme och bli en del av inredningen. Satsa på en färgskala som går igen i övriga textiler och inredning i badrummet för maximal effekt! Necessär Keksi Varvunraita, finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl).

Läs mer:

7 trendiga sätt att förnya badrummet

3 snygga badrum i 3 olika stilar vi älskar just nu!

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE DECORATION: