Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Shopping: 19 snygga inredningsdetaljer i trendfärgen gul

Shopping: 19 snygga inredningsdetaljer i trendfärgen gul

Rosa och grönt får ta ett steg tillbaka. Nu är det gula nyanser som gäller. Här är 19 snygga detaljer du kan shoppa i 2019 års nya trendfärg.
05 november, 2018

Gult är på allas läppar 2019 och den nya trendfärgen syns inom såväl mode som inredningen.

En gul vägg, ett gult överkast eller en gul bordslampa eller förvaringsask – ingen detalj är för stor eller för liten för att anta den pigga kulören. Även om du inreder i en mer diskret och kall palett är det alltid fint att bryta av med en härlig färg!

Läs också: De 10 hetaste inredningstrenderna 2019

Mörka nyanser är lika fina som ljusa, och knalliga och lekfulla är precis lika rätt som gult som drar åt det brända eller bruna hållet.

Här är 19 snygga inredningsdetaljer i trendfärgen gul du kan köpa just nu.

Vackra gula bäddset till sängen

Skapa en inbjudande oas i det rum som ger oss mest återhämtning. Gula toner associeras med glädje och energi – precis de känslorna man önskar få när man vaknar på morgonen. Och visst kan det underlätta i en härlig bäddning av gult.

1. Mjukt bäddset i bomull, H&M Home

Gult bäddset för dubbelsängen.

Trendigt bäddset i dubbelt utförande perfekt för dubbelsängen. Påslakansetet är av naturmaterialet bomull som låter huden andas och har en trådtäthet på 144 tc. Finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

2. Kumminfärgat påslakanset, Granit

Kumminfärgat bäddset.

Sängkläderna gör skillnad och det här mjuka bäddsetet i en varm och diskret nyans av kummin är ett fint exempel på när den gula nyansen nästan övergår till brunt. Finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

3. Ockrafärgat bäddset, Jotex

Ockrafärgat bäddset.

Härligt påslakanset i en varm ton av ockra – som nästan drar åt det orange hållet – i mjuk och härlig linnemix. Tyget har en trådtäthet på 120 tc och försluts med knappar. Finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

Sängöverkast i gult piggar upp

Till mer diskreta och svala kulörer är det fint att bryta av med en snygg gul detalj. Överkastet blir en dekorativ finish till den bäddade sängen.

4. Gult linneöverkast, Himla

Gult linneöverkast med krinklad effekt från Himla.

Stilfullt gult överkast i linne som heltvättats efter sömnad för att skapa en krinklad effekt i tyget. Finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

5. Quiltat överkast, H&M Home

Quiltat gult överkast från H&M Home.-

Dubbelt överkast i quiltad, vävd bomullskvalitet. Överkastet är polyestervadderat och har en vacker gyllene ton. Finns att köp här. (reklamlänk från Apprl)

6. Gult sammetsöverkast, HK Living

Gult sammetsöverkast från HK Living.

Lyxigt överkast i ockranyans av tjock sammet blir pricken över i:et över en bäddad säng. Finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

Gula prydnadskuddar lyfter vardagsrummet

Oavsett om det är i vardagsrummet eller sovrummet är nya prydnadskuddar ett enkelt och snabbt knep som skapar nykänsla till inredningen.

7. Knallgul prydnadskudde, Hay

Gul prydnadskudde, Hay

Snyggt gul prydnadskudde från Hay med en utsida av bomull och en fjäderfylld insida. Finns att köpa här. (reklamlänk från Tradedoubler.com)

8. Ljusgul prydnadskudde i linne, H&M Home

Ljusgul prydnadskudde i linne.

Kuddfodral i tvättat linne i en ljusgul nyans med dold dragkedja. Finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

9. Gulmönstrade kuddar i 3-pack, Jotex

Gulmönstrade kuddar i 3-pack från Jotex.

Kuddar med grafiskt trendgult mönster av olika slag. Kuddarna säljs i pack om tre. Finns att köpa här. (reklamlänk från Awin.com)

Gula möbler ger inredningen ett lyft

De små inredningsdetaljerna gör skillnad, men det är de gula möblerna som skapar ett mäktigt intryck.

10. Sänggavel i gul sammet, Ellos Home

Sänggavel i gul sammet.

Sänggavel med klädsel av gul sammet. Gaveln ställs på golvet och fästs i väggen. Finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

11. Gul sittpuff i sammet, By On

Gul sittpuff med strukturerad yta i sammet.

Vacker sittpuff med en exklusiv touch tack vare klädseln i sammet och det fina mönstret. Finns att köpa här. (reklamlänk från Tradedoubler.com)

12. Barstol i mörkgul sammet, Ellos Home

Gul barstol i sammet från Ellos Home.

Barstol med mörkgul sammetsklädsel och ben av pulverlackad metall. Finns att köpa här. (reklamlänk från Awin.com)

Lys upp hemmet med snyggt gul belysning

Belysning är A och O för ett mysigt hem och visst bidrar den varma gula färgen till en ännu härligare känsla.

13. Gul taklampa, &Tradition

Gul taklampa FlowerPot.

Designklassikern FlowerPot är en taklampa formgiven av Verner Panton 1969. Finns även i en mindre modell. Finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

14. Gul bordslampa, Warm Nordic

Gul bordslampa i stilren design.

Gul bordslampa med slankt stativ och skärm i metall. Lampan Ambience har en 50-talsinspirerad design skapad av formgivaren Svend Aage Holm-Sørensen. Finns att köpa här. (reklamlänk från Tradedoubler.com)

15. Gul pendel, Zero

Gul taklampa med inspiration av en silo.

Pendeln Silo Trio med tre ljuskällor har en design inspirerad av siluetten hos en spannmålssilo. Finns att köpa här. (reklamlänk från Tradedoubler.com)

Gula dekorationer blir pricken över i:et

Utöver gula möbler och textiler fungerar små, dekorativa och gula objekt som grädden på moset för känslan i ett helt rum.

16. Vas i gultonat glas, H&M Home

Minivas i gultonat glas.

Lite vas i en rundad modell med glaset tonat i gult. Perfekt för enstaka kvistar, snittblommor eller ekollonet. Finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

17. Gul vas i stengods, Bloomingville

Gul vas med skrovlig yta.

Gul vas i stengods med strukturerad yta som – precis som färgen gul – är en av de stora trenderna 2019. Finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

18. Grafiskt tryck med fjärilsmotiv, Littlephant

Poster med fjärilsmotiv och gul bakgrund.

Grafiskt tryck med fjärilsmotiv och gul bakgrund. Printet är tryckt på matt papper och mäter 70×100 centimeter. Finns att köpa här. (reklamlänk från Tradedoubler.com)

19. Förvaringslådor i gul mocka, House Doctor

Gul förvaringslåda i mocka från House doctor

Snygga förvaringslådor i set om två av MDF och klädd utsida av gul mocka. Finns att köpa här. (reklamlänk från Tradedoubler.com)

Läs också: 13 stilfulla sätt att inreda med gula detaljer