Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationPåskdekorationerPåskpyssel och DIY

15 tidlösa designklassiker du kan fynda på rea just nu – shoppingredaktörens favoriter

05 feb, 2024 
AvSandra Bohlin
designklassiker rea 2023
Letar du efter fina inredningsdetaljer att uppdatera ditt hem med? Vår shoppingredaktör Sandra Bohlin har scannat webbshopparna och listar 15 tidlösa designerfynd som är på rea just nu, passa på!
Annons

Passa på att fynda inredning till nedsatta priser! Vi har samlat dagens bäst fynd till designälskaren som alla är perfekta och tidlösa köp till ett harmoniskt trendhem.

Fynda inrening på rea online

Vem älskar inte att uppdatera sitt hem med vackra detaljer och att dessutom kunna fynda dessa på nedsatta priser? Nedan hittar du Sandras 15 bästa reatips, som alla håller stilen i år framöver!

Nagel ljusstake

Stoff

Nagel ljusstake från Stoff i ett paket med tre delar att sätta samman som du önskar.

Annons

Populära bordslampan Flowerpot

And Tradition

Den trendiga batteridrivna bordslampa från &tradition som är enkel att flytta runt i hemmet. Finns i massvis av färger!

KÖP LAMPAN HÄRReklamlänk

Vas

Iittala

Denna populära vas är från Alvar Aalto Collection som har blivit den mest ikoniska serien bland Iittalas fantastiska produkter. Vasen har en transparant yta som gör att blommorna framhävs på allra bästa sätt. Den är precis lika snygg både med och utan blomster!

KÖP VASEN HÄRReklamlänk

Cobra ljusstakar

Georg Jensen

Detta set från Georg Jensen innehåller tre storlekar av den ikoniska Cobraljusstaken och är en perfekt present till dig själv eller någon du tycker om.

Annons

Klassiska Y-stolen

Carl Hansen & Søn.

Den moderna designklassikern CH24, också känd som The Wishbone Chair, är en av Hans J. Wegners första och mest hyllade verk för Carl Hansen & Søn. CH24 finns i en mängd olika träslag och ytbehandlingar.

KÖP STOLEN HÄRReklamlänk

Karaff

Georg Jensen

Bernadotte karaff från danska Georg Jensen är en karaff där skandinavisk design möter modern funktionalitet. Karaffen är tillverkad i putsat rostfritt stål och dess formspråk utgår från den välkända Bernadotte termoskannan i samma serie.

KÖP DEN HÄRReklamlänk

Förvaring

String

Pocket är Strings klassiska vägghylla, formgiven av Nisse Strinning. Pocket är en av Nisse Strinnings sista kreationer och den numer älskade hyllan lanserades 2005 som ett mindre alternativ till dess större syskon. Välj mellan olika utföranden.

KÖP HYLLAN HÄRReklamlänk
Annons

Little Petra fåtölj

&Tradition

Den otroligt snygga och populära loungestolen från &tradition har Limited Edition design i oljad valnöt och mässing. Den har en underbar, tidlös formgivning med mjuk klädsel i fårskinn.

Champagneglas

Orrefors

Glamourösa champagneglas ur More-serien från Orrefors med en låg och öppen kupa som passar utmärkt för bubbel och cocktails. Den kan även användas som en lyxig dessertskål till middagsbjudningen.

KÖP GLASEN HÄRReklamlänk

Vacker ljusstake

Audo

Ljusstaken från Menu har en unik design i metall med överdrivna, geometriska former. Den har ett exklusivt utseende perfekt som en dekorativ inredningsdetalj.

Annons

Plisserad golvlampa

Gubi

Timberline golvlampa från GUBI med en lekfull, böjd design perfekt för det moderna hemmet. Stiligt uttryck med en skulptural formgivning, naturliga material i gjutjärn, björk och ek och neutrala färger.

KÖP LAMPAN HÄRReklamlänk

Sarfatti taklampa

Flos

Sarfatti 2097/30 är en lysande designklassiker som skapades år 1958 av Gino Sarfatti för det italienska företaget Flos. Denna moderna tolkning av en traditionell ljuskrona är tillverkad i stål och finns tillgänglig i flera olika utföranden!

KÖP LAMPAN HÄRReklamlänk

Ikoniska träapan

Kay Bojsen

Trendig träapa från Kay Bojesen. Träapan är en riktig klassiker och en populär present till både stora och små!

KÖP APAN HÄRReklamlänk
Annons

Night Owl bordslampa

Fritz Hansen

Den populära bordslampan från Fritz Hansen har en unik design med en konisk lampfot, en oval lampskärm i aluminium och naturinspirerade färger. Lampan har en lampskärm med fyra olika positioner och en svart kabel på lampfoten.

KÖP LAMPAN HÄRReklamlänk

Pedrera soffbord

Gubi

Uppdatera vardagsrummet med ett nytt, tidlöst och så snygg soffbord! Detta från Gubi har en unik, karakteristisk formgivning med en smäcker bas med bordsskiva i glas för det moderna hemmet.

Se mer:

Se 5 stora färgtrender 2023Brand logo
Se 5 stora färgtrender 2023

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons