Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Shopping: 15 detaljer för ett mysigt vardagsrum

12 okt, 2018 
Inredningsdetaljer som gör vardagsrummet mysigare
Skapa ett mysigt vardagsrum med hjälp av rätt inredningsdetaljer. Här är produkterna som fixar stämningen direkt.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Det är alltid säsong för mys och oavsett om det är vår, sommar, höst eller vinter slår det aldrig fel med en mysig inredning.

Utöver sovrummet är vardagsrummet det rum vi förknippar mest med mysig stämning och med små – men smarta – medel kan du uppdatera vardagsrummet och höja mysstämningen rejält. Vi talar så klart om inredningsdetaljerna du inte vill vara utan om det är ett mysigt vardagsrum du eftersträvar.

Här är knepen och detaljerna som skapar ett mysigare vardagsrum. Och det bästa av allt? De går att klicka hem direkt!

Inred med plädar

Håll värmen på vintern och mysstämningen på topp resten av året. En pläd är alltid ett aktuellt inslag i vardagsrummet oavsett vilken stil du föredrar.

1. Våfflad pläd, Jotex

En beige pläd som gör vardagsrummet mysigare

Snygg pläd i våfflad struktur med fransar, i en trendigt jordnära beige kulör som passar in i de flesta vardagsrum. Pläden är av bomull som låter huden andas och finns även i grönt, grått, lila och blått. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

2. Tunn ullpläd, Ellos

En tunn ullpläd passar året om och gör vardagsrummet mysigare.

Tunn och behaglig pläd av fin ull, som är lika snygg i soffan eller på stolen, som den är som sjal att svepa om sig med. Pläden är av 100 procent ull och har en bård i siden. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

3. Färgglad fårskinnspläd, Bloomingville

En fårskinnspläd i varm kulör gör vardagsrummet mysigare

Fårskinnspläd i en varm och höstig ton som skänker en färgklick till en avskalad och skandinavisk inredningspalett. Perfekt att hänga över soffryggen, ha som matta eller på stolen eller fåtöljen. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Skapa stämning med en matta

En matta håller ihop sittgruppen i vardagsrummet och den mjuka ytan hjälper till att skapa ett mysigt, varmt och ombonat intryck.

4. Viskosmatta med bladmönster, Linie design

Mönstrad matta med blad från Linie design
Matta med bladmönster från Linie design

Snygg matta i trendig viskos med subtilt bladmönster. Mattserien Ambrosio är en serie handtuftade mattor av 100 procent viskos och finns i storlekarna 140×200 cm,  170×240 cm samt 200×300 cm. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

5. Luggmatta med vågmönster, Jotex

Långhårig matta med vågmönster från Jotex.

Lyxigt vävd matta med lång lugg och vågmönster. Tunna glansiga trådar varvas med tjock och matt lugg av microfiber för ett spännande resultat. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

6. Handtuftad matta med geometriskt mönster, Chhatwal & Jonsson

Mörkblå viskosmatta med mönster.

Vacker och djupblå handtuftad matta av mjuk tencel som skapar ett snyggt skimmer på den här viskosmattan. Ytan har ett skuret geometriskt mönster och finns även i grått och beige och storlekarna 170×240 cm, 200×300 cm och 300×400 cm. Läs mer och köp här (reklamlänk).

Annons

Maxa myset med belysning

Belysning är nödvändigt i ett rum, men kan också vara en stämningshöjande inredningsdetalj som gör vardagsrummet mysigt.

7. Bordslampa i form av en banan, Seletti

Dekorativ lampa i forma av en banan från Seletti.

Lekfull och dimbar lampa utformad som en banan. Garanterat i blickfånget oavsett om du placerar den i fönstret, på bokhyllan eller någon annanstans i vardagsrummet. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

8. Bordslampa med glaskupa, House Doctor

Bordslampa i mässingston och glaskupa från House doctor.
Lampa med guldfot och glaskupa från House Doctor.

Bordslampa med en guldtonad fot och kupa i glas. Lampan blir en dekorativ detalj och ger ett behagligt ljus var du än ställer den i vardagsrummet. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

9. Bordslampa av keramik, Ellos

Lampa med blå keramikfot från Ellos.

Bordslampa med blå fot av glaserad keramik. Färgskiftningarna i keramiken ger varje lampa ett unikt utseende. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Mjuka upp inredningen med kuddar

Ett enkelt sätt att uppdatera vardagsrummet och maxa myset är med hjälp av kuddar och nya kuddfodral. Murriga och djupa färger och annorlunda strukturer bidrar till en stämningsfull känsla året om.

10. Långhårig kudde, Ellos

Långhårig och lockig kudde i blått från Ellos.

Kudde med framsida av mjukt och långhårigt, lockigt lammskinn i härligt blå ton. Dold dragkedja på baksidan. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

11. Sammetsliknande kudde, Lagerhaus

Orange kudde i från Lagerhaus.

Mjukt och härligt kuddfodral med orange, sammetsliknande yta. Finns i fler färger. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

12. Kuddfodral i tvättat lin, Ellos

Ljusgrå linnekudde med knytband från Ellos.

Mjukt tvättat kuddfodral i en ljusgrå ton, av franskt lin och med tre knytband i ena kanalen. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

Kompletterande sittmöbler

Soffan spelar ofta huvudrollen i vardagsrummet, men den kan behöva några snygga biroller som höjer hela känslan. Satsa på smidiga bänkar, dekorativa puffar, fåtöljer eller pallar att komplettera med.

13. Sittpuff med struktur, By on

Grön sittpuff i sammet med mönster.

Elegant sammetspuff i en lugn, grön ton och strukturerad yta. Perfekt som fotpall eller sittmöbel. Läs mer och köp här.  (reklamlänk)

14. Sammetsbänk, House Doctor

Grå sammetspall från House Doctor.

Dekorativ och avskalad bänk i mjuk och grå sammet och med svart underdel. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons

15. Stol i trä och läder, Jotex

Trendig stol i läder och trä.

Stol med raka linjer i vitsåpad ek med sits och rygg av blankt läder, som formar sig efter kroppen. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Läs mer:

Så höjer du mysfaktorn i vardagsrummet – 11 tips

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons