Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Shopping: 14 snygga budgetmöbler för balkongen

Äntligen är balkongsäsongen här och vad är väl härligare än soliga dagar i uterummet? Dessutom går det att få till en inspirerande balkong utan att tömma hela plånboken. Här är 14 snygga budgetmöbler för balkongen.
17 april, 2018

Oavsett om du vill ha en rofylld läsplats i solen, en grönskande oas eller ett färgsprakande extra rum så finns det en uppsjö av balkongmöbler och inredningsdetaljer som sätter stilen. Det behöver inte heller kosta skjortan – många av budgetkedjorna har släppt egna kollektioner för balkongen och uterummet.

Här listar vi möblerna som passar för såväl den lilla som stora balkongen, uterummet och terrassen – alla i budgetklass.

1. Hopfällbar pall, Granit

Ihopfällbar pall i rotting

Smidig pall för balkongen som enkelt går att fälla ihop. Tillverkad i bambu och canvas. Finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

2. Fåtölj för balkongen, Ikea

Vit platsstol för balkongen

Vit fåtölj i UV-beständig plast som gör den tålig. Fåtöljen har ett generöst sittdjup, vilket gör den perfekt att addera mjuka, färgglada kuddar och plädar till. Finns att köpa här.

3. Hopfällbart bord, Granit

Hopfällbart balkongbord i bambu

Hopfällbart balkongbord i bambu för den lilla balkongen som behöver flexibla möbler. Finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

4. Hängmatta, Bloomingville

Vit hängmatta

Varför inte strunta i stolar och bord och istället satsa på en hängmatta? Den här varianten är gjord i brun bomull och finns även i grönradigt (reklamlänk från Adtraction) och gråprickigt (reklamlänk från Adtraction). Finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

5. Bänk, Jotex

Bänk i pulverlackat stål i blått
Bänk i pulverlackat stål i brandrött

Bänk i pulverlackat stål som är enkel att flytta på och passar för balkongen – antingen som sittplats eller som en piedestal för växterna. Finns i blått, svart, vitt, orange, mörkgrönt och limegrönt. Finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

6. Avlastningsbord, Fermob

Grönt avlastningsbord med två våningar och rullfunktion

Avlastningsbord på hjul med två hyllplan. Bordet är gjort i stål med lackad yta och passar för såväl förvaring som servering – eller varför som en plats för krukor och växter? Finns i flera olika färger. Finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

7. Bänk i bambu, Lene Bjerre

praktisk bambubänk

Snygg och praktisk bambubänk för såväl inomhus- som utomhusbruk. Finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

8. Fåtölj i rotting, Ellos

Gedigen fåtölj i rotting

Gedigen fåtölj i rotting som kan placeras såväl i hemmet som på balkongen, men bör skyddas från regn. Finns att köpa här. (reklamlänk från Apprl)

9. Hängmatta, Granit

Budgetmöbler för balkongen
Budgetmöbler för balkongen

Rödbrun, bohemisk hängmatta med fransdetaljer som ger balkongen en ombonad känsla. Finns att köpa här. (reklamlänk från Adtraction)

10. Cafébord och -stol, Ellos

Budgetmöbler för balkongen

Cafébord och -stolar med vintageinspiration som är enkla att flytta runt på balkongen. Finns i svart, vitt och mintgrönt. Läs mer och köp stolen här (reklamlänk från Apprl) och bordet här (reklamlänk från Awin.com).

11. Fåtölj i rotting, Ikea

Budgetmöbler för balkongen

Fåtöljen Mastholmen från Ikea är tillverkad i rotting och lämpar sig såväl inomhus som på den något större balkongen. Finns att köpa här.

12. Hopfällbar stol och balkongbord, Åhléns

Budgetmöbler för balkongen

Addera en sittplats och lite färg med en hopfällbar stol på balkongen. Finns i rosa, vitt, grått och grönt och med matchande bord. Läs mer och köp stolen här (reklamlänk från Adtraction) och bordet här (reklamlänk från Adtraction).

13. Hopvikbar pall, Lene Bjerre

Ihopvikbar pall

Handgjord pall i hållbar bambu som är enkel att vika ihop och flytta på vid behov. Finns att köpa här. (reklamlänk från Awin.com)

14. Gungstol, Jotex

Gungstol i metall

Modern gungstol i metall som gör sig fin i vardagsrummet, men även på balkongen under våren och sommaren. Finns som svart och metallfärgad. Finns att köpa här. (reklamlänk från Awin.com)

Läs mer:

18 fina shoppingtips i trendig rotting

Så inreder vi balkongen 2018 – 5 trender att satsa på

11 knep som får balkongen att kännas lyxig

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE DECORATION: