Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationPåskdekorationerPåskpyssel och DIY

Senaste nytt från Milano i våra Stories på Instagram – missa inte att följa oss!

03 apr, 2017 
Av
Det är dags för årets begivenhet i designvärlden: möbelmässan i Milano. Självklart är ELLE Decoration på plats och spanar in årets alla trender – följ oss på instagram stories för att se allt det nya.
Annons

Varje år möts hela designvärlden i Milano – det är på mässan Salone del Mobile och på alla utställningar runtom inne i själva Milano som de flesta av alla internationella lanseringar i designvärlden görs. I år ser vi bland annat fram emot att äntligen få se mer av Ikeas samarbeten med Hay och Tom Dixon, uppleva Studio Swines installation för Cos i verkligheten, se Swarovski glittra ikapp med de spegelprydda väggarna på Palazzo Crespi och se vad Lee Broom visar på centralstationen – bland annat … För designveckan i Milano innebär hundratals utställningar, möten, visningar och cocktailpartyn och man kan aldrig i förväg veta vad som blir den stora snackisen – häng med oss på Instagram Stories @elledecorationse så får du se!

Den pampiga katedralen Duomo di Milano. Foto: Shutterstock

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons