Artikeln innehåller reklamlänkar

Sätt guldkant på balkongen – 17 shoppingtips

Detaljerna som gör balkongen mysig.

Vill du få balkongen att kännas lite mer lyxig och inbjudande? Det är detaljerna som gör skillnad när det kommer till att skapa en härlig oas. Här är shoppingtipsen som gör balkongen till ditt favoritrum i sommar.
09 maj, 2018

Är du en av alla som gärna hänger på balkongen eller uteplatsen under sommarens soliga dagar? Då gäller det att inreda inför alla härliga stunder.

Skapa en känsla av en lyxig oas på balkongen med hjälp av naturmaterial, ljuskällor, textiler och prunkande grönska. Du behöver inte addera många detaljer för att ge balkongen ett lyft.

Här är 17 shoppingtips som sätter guldkant på balkongen – och får den att kännas lyxigare:

1. Stol i bambu, Ellos Home

Möbler i vackra naturmaterial ger en lyxig känsla till balkongen och uteplatsen. Den här stolen är gjord i bambu med ben i metall, läs mer och köp här.  (länk till butik)

2. Hängstol i rotting, Granit

Addera en känsla av lyx till din egen oas med en hängstol i gedigen rotting. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

3. Bord i rotting, Åhléns

Ett nätt sidobord i rotting är ett enkelt sätt att få in ett lyxigt naturmaterial på balkongen. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

4. Vas, Granit

Addera lyx med en vacker vas istället för att bara satsa på krukor utomhus. Den här varianten i grönt är gjord av returglas, vilket ger den ett originellt utseende. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

5. Ljuslykta, H&M Home

Flera ljuskällor bidrar till en mysig stämning på balkongen under sommarens ljusa kvällar. Den här ljuslyktan är gjord i metall med band av tvinnat sjögräs. Lär mer och köp här.

6. Stolsdyna i fårskinn, Shepherd

Höj lyxkänslan på balkongen med en härlig stolsdyna i fluffigt fårskinn. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

7. Ljusslinga med bollar av rispapper, Granit

Addera ljuskällor till balkongen med den här tidlösa ljusslingan med bollar i vitt rispapper. Läs mer och köp här. (länk till butik)

8. Utomhusmatta, Jotex

När det kommer till textiler och att ge balkongen ett inbjudande intryck gäller det att inte glömma golvet. Den här mattan är gjord för utomhusbruk och ger en sober färgklick. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

9. Ljusslinga, Star Trading

Finns det något mysigare än skenet från en ljusslinga – oavsett årstid? Den här ljusslingan med ett varmt vitt sken drivs av solenergi och är gjord för balkongen och uteplatsen. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

10. Solcellslykta, Star Trading

Kombinera din ljusslinga med fler ljuskällor. Den här solcellslyktan är vacker att hänga upp eller att ställa på balkonggolvet. Läs mer och köp här.  (länk till Hemtex)

11. Kruka, Muubs

Gröna blad och färgglada blommor bidrar till en känsla av en härlig oas på balkongen. Placera växterna i såväl krukor som vaser, den här varianten är gjord i terrakotta och finns i såväl svart (länk till butik), sten (länk till butik) och grått. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

12. Knytbandslängd, Jotex

Rama in och skapa ett ombonat intryck på balkongen med gardinlängder i ett skirt material. Den här varianten finns i flera färger och har knytband, vilket gör den enkel att fästa. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

13. Ampel i jute, Afroart

Grönska och prunkande växter i flera olika nivåer och kulörer bidrar till en känsla av en lyxig, privat oas. Den här ampeln i jute är handgjord och fungerar såväl som kruka som förvaring. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

14. Crinkle filt, Hay

Genom att hänga en filt över stolarna på balkongen får du in mjuka textiler som dessutom värmer när solen går ner. Crinkle-filten finns i flera olika färger. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

15. Bordsduk, Linum

En klassisk bordsduk ger ett ombonat intryck till uterummet. Den här bordsduken är gjord av en blandning av bomull och linne och finns i svart (länk till butik), ljus cypressgrön (länk till butik), ljus gråturkos (länk till butik), bläckblå (länk till butik), dammig rosa (länk till butik), senapsgul (länk till butik) och dammig beige (länk till butik). Läs mer och köp här.  (länk till butik)

16. Kruka, Jotex

Stilren kruka i tåligt material som passar såväl på balkongen som inomhus under vinterhalvåret. Finns även i vitt (länk till butik) och i grått (länk till butik)Läs mer och köp här. (länk till butik)

17. Kudde, Chhatwal & Jonsson

Textiler är pricken över i när det kommer till att inreda en mysig balkong med det där lilla extra. Ikat Kerela-kuddfodralet finns i flera olika färger och tillverkas lokalt i Indien. Läs mer och köp här.  (länk till butik)

Foto högst upp: Anders Bergstedt Styling: Anna Furbacken för Entrance mäkleri/mäklare: Erika Bergholm

Läs mer:

11 knep som får balkongen att kännas lyxigare

17 fina inredningstips till balkongen 

Granit lanserar nyheter till balkong och uteplats