Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationPåskdekorationerPåskpyssel och DIY

Så stylar du gammalt och nytt – inredaren Hanna Wessmans 3 bästa tips

31 aug, 2017 
AvSanna Rossäng
Att lyckas med kombinationen av gammalt och nytt i ett hem kräver fingertoppskänsla av rang. Inredaren Hanna Wessman delar med sig av sina bästa tips på hur du själv kan lyckas!
Annons

Det finns inget som är så fint som ett hem med en perfekt avvägning mellan gammalt och nytt. Tidigare i våras stylade Hanna Wessman pressvisningen för Ellos vintagekollektion där hon lyckades med just detta! Nu delar hon med sig av sina 3 bästa tips på temat.

Foto: Ellos Home.

1. Övermöblera inte

– Håll hellre igen än att ta i, det gäller både möblering och dekoration.

2. Skapa små personliga öar

– Vi som älskar mixen mellan gammalt och nytt hamnar tyvärr ofta i en situation där våra hem mer liknar en loppis än ett hem, det vill man undvika. Gruppera vacker keramik på ett skåp eller häng en mönstrad matta på väggen.

3. Våga lite mer

– För att ge sitt hem ett personligare uttryck måste man våga mer. Fatta egna beslut och undersöka vad man faktiskt gillar utan att någon annan påverkar för mycket.

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons