Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Så skapar du en inspirerande arbetsplats hemma – 12 fina köp

30 mar, 2020 
Av
Detaljer för att ge hemmakontoret ett lyft
I takt med att allt fler jobbar hemifrån är det hög tid att ge hemmakontoret lite extra kärlek. Så passa på att investera i både stort och smått och låt ditt hemmakontor få ett riktigt lyft! ELLE Decoration tipsar om 12 köp.
Annons

Att jobba hemifrån blir allt vanligare och därför är det extra viktigt att göra hemmakontoret praktiskt, mysigt och framför allt: inspirerande! Oavsett om du bort stort eller smått finns det enkla sätt att skapa en fin arbetsplats hemma. Så lägg ner lite extra tid nu så kommer du glädjas och inspireras i många år framöver.

ELLE Decoration listar 12 köp på hur du skapar en fin arbetsplats hemma:

1. Kontorsstol från Vitra

Kontorsstol Physix

Att sitta skönt är a och o för att orka en hel arbetsdag oavsett var man befinner sig. En ordentlig och skön kontorsstol är en investering för både kropp och själ. Den här stolen är formgiven av Alberto Meda för Vitra. Den är höj- och sänkbar och byggd med en sits som följer kroppen genom ett enda textilnät, designad för att skapa den bästa sittupplevelsen. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

2. Skrivbord från Jotex

Kullaberg skrivbord

Ett bra och stadigt skrivbord förenklar det dagliga arbetet. Det här skrivbordet fästs supersmart i väggen och tar inte upp så mycket golvyta. Vill du ha en större arbetsyta är det bara att sätta upp fler av dessa bredvid varandra. Här kan du köpa det (reklamlänk).

3. Belysning av Co Bankeryd

Bordslampa ray bord

Belysning är a och o! Den här justerbara bordslampan i matt, svart färg med mässingsdetaljer är både bra och snygg. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

4. Förvaring från Granit

Kontorskit svart från Granit

Ett smart och snyggt sätt att förvara sina prylar på skrivbordet. Förutom att den hjälper till att hålla ordning och reda är den en snygg detalj att ha hemma. Här kan du köpa den (reklamlänk).

5. Sax från Lagerhaus

Sax i guld från Lagerhaus

En stilren och snygg sax i rostfritt stål som passar kontoret perfekt. Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

6. Block från Granit

Olinjerat block i svart från Granit

Håll koll på dina to do-listor, idéer och anteckningar med hjälp av både praktiska och snygga anteckningsblock. Här kan du köpa dem (reklamlänk).

7. Hylla från Montana

Montana Free hylla

Om det finns plats är en rejäl hylla perfekt i ett kontor. Hyllan Montana Free är designad av Peter J. Larssen för Montana och är en smäcker hylla i stilren design. Hyllan finns i flera storlekar så den enkelt kan anpassas till just ditt hem . Här kan du köpa den (reklamlänk).

Annons

8. Förvaringslåda från Granit

Trälåda från Granit

Snygga, stilrena och praktiska!  bänkar. Finns i flera storlekar. Här kan du köpa dem (reklamlänk).

9. Gardiner från Jotex

Gardiner Örgryte

Har ditt kontor fönster så är gardiner något som verkligen sätter en harmoniskt och mysig prägel på ett rum. Jordnära färger är både trendigt och något som utsänder lugn och ro. Dessa är i tvättad, slubvävd bomull med påsytt multifunktionsband. Här kan du köpa dem (reklamlänk).

Annons

10. Papperskorg från Mimou

Bliss papperskorg

En praktisk sak att ha på kontoret och samtidigt en medveten touch till inredningen är denna papperskorg. Flätad för hand i sjögräs i ett kollektiv i södra Thailand. Här kan du köpa den (reklamlänk).

11. Doftljus från Lagerhaus

Doftljus Cotton och Linen från Lagerhaus

Piffa till ditt kontor lite extra med doft av bomull och linne. Här kan du köpa det (reklamlänk).

Annons

12. Poster från Moebe

Poster med löv från Moebe

Glöm dessutom inte att göra kontoret till ditt. Sätt din personliga prägel på det med växter och posters på väggarna för din egna personliga touch.

För att inte ta plats från rummets golv så är väggarna en ypperlig plats att inreda på. Här är en vacker poster som skulle ge behaglig stämning till ett kontor, men självklart väljer du själv efter din egen tycke och smak. Här kan du köpa den (reklamlänk).

LÄS MER:

Annons
Annons