Artikeln innehåller reklamlänkar

Så ser våren 2019 ut hos Jotex – se bilderna

Jotex vårkollektion 2019

Från rogivande och monokromt till färgsprakande accentfärger och stora mönster. Våren 2019 hos Jotex går i fyra väldigt olika stilar. Se bilderna och våra favoriter här.
08 januari, 2019

Årets vårkollektion hos Jotex erbjuder nyheter för flera olika inredningssmaker, eftersom kollektionen delats upp i fyra olika stilar. Kollektionen beskrivs som en ”hyllning till personliga och färgstarka inredningsstilar” och innehåller flera fina detaljer att välja bland om man är ute efter att uppdatera inredningen.

Den stil som Jotex kallar för Sophistic spirit går i en monokrom färgpalett och har en sofistikerad, skandinavisk känsla i inredningsdetaljerna. Milda färger och naturmaterial i form av ljusa träslag och textilier med textur är stjärnorna som får skina i all sin enkelhet.

De resterande tre stilarna är å sin sida betydligt färggladare. En av stilarna går i alla tänkbara nyanser av rosa som i kombination med detaljer i djurmönster och mässing ger en glamourös inredningsstil. Fokus ligger på material som sammet och satin som bidrar till en lyxig känsla.

En annan av stilarna för tankarna till varmare breddgrader. Stilen går i starka kulörer av gult, lila och orange med inslag av flera nyanser av grönt och stora, botaniska mönster som hämtat inspiration från bananplantan.

Den fjärde och sista stilen handlar om att våga blanda såväl mönster och färger som texturer och stilar i inredningen. Den här delen av kollektionen har en lekfull 90-talstouch och uppmuntrar till att mixa stilar fritt enligt eget tycke.

Här är våra nio favoriter ur Jotex vårkollektion 2019:

1. Woolacombe puff

Lurvig, fyrkantig sittpuff som bidrar med snygg textur i inredningen. Sittpuffen finns i två storlekar. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

2. Banana tree ljusstake

Guldfärgad ljusstake i metall vars form inspirerats av bananplantan. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

3. Lova kimono

Mjuk kimono i bomullstyg med våffelstruktur och knytband runt midjan. Skön att bära hemma och en snygg detalj när den hänger framme. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

4. Tulcea luggmatta

Handvävd matta med grafiskt mönster i vitt, rosa och rött. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

5. Banana kuddfodral

Grönt kuddfodral med storbladigt mönster inspirerat av bananplantan. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

6. Coventry fåtölj

Rund, beige sammetsfåtölj med snurrfot och lodräta sömmar längs stolsryggen. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

7. Bord/pall Nyhammar

Stilrent sidobord – eller varför inte en praktisk pall eller en liten piedestal? Finns att köpa här (länk till Awin.com).

8. Påslakanset Elsa

Påslakanset i ekologisk bomullssatin. Setet finns i flera färger, här i beige. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

9. Leopardo kuddfodral

Jacquardvävt kuddfodral med leopardinspirerat mönster och måtten 50 x 50 centimeter. Finns att köpa här (länk till Awin.com).

Läs mer:

Spana in vårnyheterna hos Åhléns – och se våra 9 favoriter

Så ser våren 2019 ut hos Ellos Home

Tjuvkika på våren 2019 hos H&M Home – och se våra 9 favoriter