Artikeln innehåller reklamlänkar

Så ser våren 2019 ut hos Åhléns – se våra 9 favoriter

Åhléns vårkollektion 2019

Mild grönska, avskalat skandinaviskt och en mängd olika texturer som ger liv till inredningen. Våren har anlänt till Åhléns och den får oss att drömma om varma, ljusa försommardagar i hemmet.
07 januari, 2019

I år har Åhléns inspirerats av den skandinaviska trädgården och vårens inredningskollektion beskrivs som en ”hommage till den nordiska floran”. Det är tre utvalda svenska trädgårdar som har fått inspirera och sätta prägel på vårkollektionen: Rosendals trädgård i Stockholm, Hildasholm i Leksand och Ulla Molins trädgård i Höganäs.

Inspirationen från trädgårdarna syns i vackra gröna nyanser, ljusa träslag och flera olika texturer – från släta metallicytor och format stengods till textilier som manchester.

Influenserna från Rosendals trädgård på Djurgården i Stockholm är särskilt tydliga, eftersom de får ta plats i form av mönster med äppelträd och -blom och kombineras med svala kulörer inspirerade av Stockholms husfasader.

Utöver vårnyheterna kommer Åhléns även att lansera sommarnyheter inspirerade av Skagens ljus. Produkterna för sommaren är bland annat strandmöbler och textilier i mjuka, solkyssta färger.

Se våra nio favoriter ur Åhléns vårkollektion 2019:

1. Rosendahl kudde

50 x 50 centimeter stort kuddfodral i off white, inspirerat av äppelträden i Rosendahls trädgårdar. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

2. Soffbord Beata

Runt och lågt soffbord med tre breda ben i solid ek. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

3. Golvlampa Lo

Stilren golvlampa i stål med glansig metallicfinish. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

4. Sittpuff i grön sammet

Sittpuff alternativt fotpall i ljusgrön sammet som är enkel att flytta från rum till rum enligt behov. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

5. Förvaringskorgar

Smidiga flätade förvaringskorgar i två olika storlekar. Styla dem tillsammans eller använd på varsitt håll i hemmet.

6. Ava bordslampa

Stilren bordslampa som passar i såväl vardagsrummet, hallen som i sovrummet. Lampan har vit skärm och ben i gummiträ. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

7. Sittpall Alma i trä

Mångsidig sittpall med stomme gjord i ek och en sits i pappersrep. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

8. Ljusstake Tuva

Ljusstake i stengods med matt, ljusbrun glasyr. Ljusstaken går enkelt att kombinera med andra ljusstakar i olika stilar. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

9. Kruka Tuva

Kruka i två olika utföranden, en mindre i djupare grönt och en större ljusare tappning. Krukorna är gjorda i stengods. Finns att köpa här (länk till Adtraction).

Läs mer:

Så ser våren 2019 ut hos Ellos Home

Tjuvkika på våren 2019 hos H&M Home – och se våra 9 favoriter