Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationPåskdekorationerPåskpyssel och DIY

Modern och gammaldags – så ser julen ut på Ikea

02 okt, 2015 
AvSara Ångström Burling
Annons

Glimrande dekorationer, festlig belysning, mysiga textilier och allt du behöver för att göra julmat och julgodis en masse. Årets julsortiment på Ikea är uppdelat i två kollektioner; en modern och en mer gammaldags.

Tanken med den förstnämnda kollektionen är att den ska sprida en ljus, modern och lekfull vinter- ochj julatmosfär. Med fräscha pastellfärger, ljust trä och inslag av metall har den här stilen alla ingredienser för att skapa nya och personliga vinter- och jultraditioner. Den andra, mer traditionella kollektionen är tänkt att sprida en nostalgisk julstämning. Kollektionen är inspirerad av sagolika slottsmillöer med djärva, mörka färger och vackra detaljer som spets och graverad metall.

Julsortimentet kommer att finnas på Ikeavaruhusen i slutet av oktober.

Här är en smygtitt på kollektionen Nordiskt ljus…

ikea6

ikea5

… och här en smygtitt på Romantisk nostalgi.

ikea3

ikea1

ikea2

Anmäl dig till ELLE's nyhetsbrev

Få det bästa och senaste från ELLEs värld direkt i din inbox – anmäl dig något av – eller alla – våra nyhetsbrev! Bocka i ditt val och ange din mejladress så får du nästa utskick i din inbox. Utöver veckans utvalda artiklar får du dessutom ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar, inbjudningar till VIP-shoppingkvällar och olika event. Välkommen!

Annons