Artikeln innehåller reklamlänkar

Så ser julen ut hos Ellos Home – se bilderna

Ellos Home julkollektion.

Än är julen inte här, men man får ju såklart redan längta efter den mysiga högtiden. Hos Ellos Home har julen anlänt och i år går den i dova färger samtidigt som den är ombonad och varm. Se bilderna på vinter- och julkollektionen här.
27 september, 2018

Fortfarande återstår över 80 dagar till julafton – men det förhindrar oss inte från att längta till den mysiga högtiden när vi ser alla julkollektioner som snart släpps i butik. Ikea var först ut att lansera bilderna på sin vinter- och julkollektion och näst på tur är Ellos Home.

I år är julen på Ellos Home en klassisk jul i modern tappning. Den traditionella julröda färgen har bytts ut mot en mörkröd variant som matchas med säsongens trendfärger i nyanser av orange och senapsgult.

Se bilderna från Ellos Home julkollektion nedan

Julstjärna i papper med sladd och strömbrytare, finns att köpa här.  (länk till butik)

Stjärna tillverkad av papp, finns att köpa här. (länk till butik)

Adventsljusstake i mässing, finns att köpa här. (länk till butik)

I likhet med julen på Ikea går även Ellos Homes julkollektion i dova färger som bidrar till en stämningsfull känsla. I år är julens måste-ha-material såklart den trendiga, mjuka sammeten som syns i såväl kuddar och gardiner som i stolar och soffor i kollektionen.

Påslakan i dova färger skapar en varm och ombonad känsla i sovrummet i vinter och matchas med fördel tillsammans med kuddar i andra dova kulörer. Bland inredningsdetaljerna är det blänkande mässingsdetaljer som sätter guldkant på de mörka dagarna i december. Hos Ellos Home finns flera mässingsfärgade ljusstakar som ger en elegant touch till juldukningen i år.

Ljusstake i mässing, finns att köpa här.  (länk till butik)

Hängande ljusstake, finns att köpa här. (länk till butik)

En julkollektion är så klart inte komplett utan diverse juldekorationer och hos Ellos Home finns nyheter i form av julprydnader i papper som går i trendiga nyanser av rött, rosa, vitt och blått.

Julkollektionen bjuder även på flera julstjärnor i olika former och färger. Den klassiska stjärnan med sju uddar finns i både klassiskt vitt, rött och grått samt i en grafisk svartvit version.

Läs också: 18 snygga och stilrena adventsljusstakar till jul

Julgransdekoration i papper, finns att köpa här.  (länk till butik)

Julstjärna i svartvitt, finns att köpa här. (länk till butik)

Julgransdekoration i glas, finns att köpa här. (länk till butik)

Kanna i glas med reliefmönster, finns att köpa här. (länk till butik) Ljuslykta med blästrad utsida, finns att köpa här. (länk till butik)

Ellos Homes vinter- och julkollektion släpps online från och med mitten av oktober.

Foto: Ellos Home

Läs mer:

9 vackra dekorationer med granris

Så ser vintern ut hos Ikea 2018 – se våra 9 favoriter här

DIY: 12 snygga adventskalendrar inför julen – som du kan göra själv