Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Så ser hösten ut hos Ellos Home 2018

Personligt, lekfullt och en mix av allt man älskar i höstens härliga färger. Så lyder inredningstrenden i höst – åtminstone om vi ska tro Ellos Home.
17 augusti, 2018

Hösten innebär en nystart för många och så även för butikskedjorna som lanserar höstnyheter i inredningsväg. Såväl Granit, Ikea, H&M Home och Zara Home har släppt nyheter och nu gör även Ellos Home det.

I höst är det personligt och lekfullt som är ledorden hos Ellos Home. Det ska gå att se vem det är som bor i ett hem – oavsett om det är färgval, en inredningsdetalj eller en möbel som avslöjar dig.

Minimalismen är bortglömd och nu är det maximalism som råder i hemmet om Ellos får bestämma. Det innebär att man mer än gärna mixar såväl gammalt som nytt, olika kulörer, tidsepoker, mönster och material.

Runt soffbord med skiva i marmor (reklamlänk från Apprl), 3-sitssoffa i sammet (reklamlänk från Apprl), finns i flera färger, sittpuff i sammet (reklamlänk från Apprl), finns i flera färger samt sammetsfåtölj (reklamlänk från Awin.com), finns i flera färger.

Sammetskudde med tryck i antikmässing (reklamlänk från Awin.com), kudde i ekologisk bomull med bladmönster (reklamlänk från Awin.com) och enfärgad sammetskudde (reklamlänk från Awin.com), finns i flera färger.

Stol i rosa sammet med kopparfärgade ben (reklamlänk från Apprl).

Höstens mustiga färger smyger sig även tillbaka in i inredningen och det är nyanser av rött, orange och gult som dominerar. De pudrigt rosa detaljerna är även här för att stanna och passar perfekt för den som vill ljusa upp i höstmörkret. Bland trendfärgerna finns dessutom mångsidiga, mörka gröna, grå och blå toner.

Vas med hög hals i grönt glas. (reklamlänk från Apprl)

Rund spegel med metallram.  (reklamlänk från Awin.com)

Återanvändning fortsätter att vara en självklarhet i hemmet, vilket bland annat syns i Ellos Homes nyligen lanserade samarbete med möbelsnickeriet Artklart som resulterat i 17 produkter som skapats av återvunna material.

Läs också: Ellos Home öppnar ny konceptbutik i Göteborg

Även storfavoriten sammet fortsätter synas i såväl kuddar, stolar och soffor i höst – och inte oss emot! Det snygga materialet finns i flera färger och går att styla på en mängd olika sätt.

Överkast i tvättad sammet, finns i flera färger. Läs mer och köp här. (reklamlänk från Awin.com)

pall i trä

Pall i obehandlad ek. (reklamlänk från Apprl)

Hösten innebär såklart att vi plockar fram alla mjuka textilier i hemmet igen. Påslakan, filtar, överkast och kuddar får gärna finnas i överflöd för en så mysig och bekväm höst som möjligt. Mixa färger, material och mönster fritt för att skapa en tilltalande oas i i såväl sovrummet som i alla andra hemmets rum.

Taklampa i svart metall (reklamlänk från Awin.com), finns även i mässing och sammetsstol med ben i metall (reklamlänk från Apprl).

Rosa skåp

Skåp med mönster på dörrarna (reklamlänk från Apprl), finns i flera färger.

Du hittar hela höstkollektionen från Ellos Home här. (reklamlänk från Awin.com)

Foto: Ellos Home

Läs mer:

Ikea släpper fler höstnyheter – se våra 12 favoriter

SENASTE VIDEOKLIPPEN FRÅN ELLE DECORATION: