Artikeln innehåller reklamlänkar
Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Så ser hösten ut hos Ellos Home 2018

17 aug, 2018 
Personligt, lekfullt och en mix av allt man älskar i höstens härliga färger. Så lyder inredningstrenden i höst – åtminstone om vi ska tro Ellos Home.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Hösten innebär en nystart för många och så även för butikskedjorna som lanserar höstnyheter i inredningsväg. Såväl Granit, Ikea, H&M Home och Zara Home har släppt nyheter och nu gör även Ellos Home det.

I höst är det personligt och lekfullt som är ledorden hos Ellos Home. Det ska gå att se vem det är som bor i ett hem – oavsett om det är färgval, en inredningsdetalj eller en möbel som avslöjar dig.

Minimalismen är bortglömd och nu är det maximalism som råder i hemmet om Ellos får bestämma. Det innebär att man mer än gärna mixar såväl gammalt som nytt, olika kulörer, tidsepoker, mönster och material.

Runt soffbord med skiva i marmor (reklamlänk), 3-sitssoffa i sammet (reklamlänk), finns i flera färger, sittpuff i sammet (reklamlänk), finns i flera färger samt sammetsfåtölj (reklamlänk), finns i flera färger.

Annons

Sammetskudde med tryck i antikmässing (reklamlänk), kudde i ekologisk bomull med bladmönster (reklamlänk) och enfärgad sammetskudde (reklamlänk), finns i flera färger.

Stol i rosa sammet med kopparfärgade ben (reklamlänk).

Annons

Höstens mustiga färger smyger sig även tillbaka in i inredningen och det är nyanser av rött, orange och gult som dominerar. De pudrigt rosa detaljerna är även här för att stanna och passar perfekt för den som vill ljusa upp i höstmörkret. Bland trendfärgerna finns dessutom mångsidiga, mörka gröna, grå och blå toner.

Vas med hög hals i grönt glas. (reklamlänk)

Annons

Rund spegel med metallram.  (reklamlänk)

Återanvändning fortsätter att vara en självklarhet i hemmet, vilket bland annat syns i Ellos Homes nyligen lanserade samarbete med möbelsnickeriet Artklart som resulterat i 17 produkter som skapats av återvunna material.

Läs också: Ellos Home öppnar ny konceptbutik i Göteborg

Även storfavoriten sammet fortsätter synas i såväl kuddar, stolar och soffor i höst – och inte oss emot! Det snygga materialet finns i flera färger och går att styla på en mängd olika sätt.

Annons

Överkast i tvättad sammet, finns i flera färger. Läs mer och köp här. (reklamlänk)

Annons
pall i trä

Pall i obehandlad ek. (reklamlänk)

Hösten innebär såklart att vi plockar fram alla mjuka textilier i hemmet igen. Påslakan, filtar, överkast och kuddar får gärna finnas i överflöd för en så mysig och bekväm höst som möjligt. Mixa färger, material och mönster fritt för att skapa en tilltalande oas i i såväl sovrummet som i alla andra hemmets rum.

Annons

Taklampa i svart metall (reklamlänk), finns även i mässing och sammetsstol med ben i metall (reklamlänk).

Rosa skåp

Skåp med mönster på dörrarna (reklamlänk), finns i flera färger.

Du hittar hela höstkollektionen från Ellos Home här. (reklamlänk)

Foto: Ellos Home

Läs mer:

Ikea släpper fler höstnyheter – se våra 12 favoriter

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons