Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Så lyckas du med trenderna – ELLE Decoration på plats på möbelmässan!

08 feb, 2017 
AvSara Ångström Burling
Kom och häng med oss på möbelmässan! På lördag står vi på scen för att prata om de senaste trenderna inom inredning och design – och vi vill gärna se dig i publiken!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Stockholm Furniture & Light Fair är världens största mötesplats för skandinavisk design och äger rum på Stockholmsmässan i Älvsjö den 7-11 februari. På lördag är det allmänhetens dag på mässan, och mellan klockan 13 och 14 tar vi på ELLE Decoration plats på scenen i C-hallen.

tina_hellberg_pella_hedeby
Toppstylisterna Pella Hedeby och Tina Hellberg

Först ut är stylisterna Pella Hedeby (som också bloggar hos oss) och Tina Hellberg som kommer att berätta om vårens hetaste trender och hur du lyckas med dem. Därefter kommer vår chefredaktör Svante Öquist och innehållschef Karin Ohlsson-Leijon intervjua Carina Seth Andersson och David Ericsson som utsågs till Årets designer respektive Årets stjärnskott på ELLE Decoration Swedish Design Awards i måndags.

Biljetten till mässan kostar 140 kronor och du kan antingen köpa den HÄR eller på plats på lördag. Hoppas vi ses!

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons