Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Så fixar du Nina Perssons Harlem-stil hemma

26 aug, 2015 
AvCassandra Lundgren
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

ELLE Decorations toppbloggare Daniella Witte inspireras av artisten Nina Perssons vackra Harlem-hem i veckans interiör! Hemmet bjuder på vintage-inspirerad inredning med rustika inslag i en industriell atmosfär.

– Jag tycker att Ninas hem är så fantastiskt att kommentarer är överflödiga. Bilderna talar för sig själv!

Det håller vi med om. Här bjuder vi på 5 tips på hur du fixar stilen hemma!

Home-of-Nina-Persson-01

1. Mixa och matcha textiler! Nina har gett soffan karaktär genom att blanda olika textiler och mönster i en dov färgskala för ett lugnt och harmoniskt intryck.

Annons
Home-of-Nina-Persson-02

2. Skapa mystik med spegelvägg! Tavelväggar i all ära men testa även att lämna plats för en spegelvägg hemma! Det är ett enkelt sätt att skapa rymd och mystik i ett rum. Här reflekterar speglarna dessutom dekoren på bordet på ett vackert sätt.

Home-of-Nina-Persson-03

3. Satsa på personlig konst! När det kommer till konst så får gärna personligheten lysa igenom! Klä dina väggar med det just du gillar precis som Nina Persson gjort i sovrummet.

Annons
Home-of-Nina-Persson-04
Home-of-Nina-Persson-06

4. Blanda gammalt och nytt! Nina har satsat på ett vintage-inspirerat badkar med skira textiler och antika speglar för att skapa rätta känslan i badrummet med en blandning av gammalt och nytt.

Annons
Home-of-Nina-Persson-071

Lek med ljuskällor! Nina har skapat en härlig atmosfär med hjälp av ljusslingor ovanför fönstren som bidrar till ett lekfullt intryck.

Home-of-Nina-Persson-081

5. Skapa plats för kreativitet! Satsa på en myshörna intill bokhyllan där du kan kura ner dig om kvällarna för att läsa en bra bok, skriva eller bara slappna av. Det fixar du enkelt med hjälp av en fåtölj, läslampa och bord. Ett tips är att placera hörnan i närheten av ett fönster för naturligt ljusinsläpp.

Foto | Petra Bindel | Styling | Emma Persson Lagerberg |

 

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons