Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Så fixar du den naturnära vintagestilen

21 apr, 2015 
AvCassandra Lundgren
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Bloggaren Northern Delight tar gärna in naturmaterial i sin inredning. I takt med att våren och sommaren är på ingång blir naturen en påtaglig inspirationskälla. Med fyra stilsäkra tips kan även du lyckas med en naturnära inredning som bidrar till både en härlig känsla och den lantliga vintageidyllen.

Text: Sanna Rossäng Foto: Northern Delight

MG_1891
MG_0634-2

1. Våga satsa på material direkt från naturen. Häng upp en gren med hjälp av enkla krokar och ett rejält snöre virat runt i en ojämn perfektion eller låt en vackert sliten planka agera hylla på badkaret.

Annons
MG_1907

2. Pryd ampeln med snäckskal. I riktig DIY-anda får ampel ett lyft med hjälp av snäckskal som blir en vacker kontrast till gröna växter.

bedroom-details-©-Anna-Malmberg-2
anna-malmberg-sovrum-inspiration-matta-kaktusar-korgar-filtar1-430x320
Annons

3. Låt textilerna mjuka upp. I kontrast till grova naturmaterial blir textilier extra vackra. Filtar i ull och andra tyger som linne och bomull gör verkligen sitt mot en gammal äppellåda och en korg i trä.

Home-sweet-home-©-Anna-Malmberg-6

4. Dekorera väggen med hjälp av material från naturen. Gå ut i skogen och plocka en korg med vackra material och låt inspirationen flöda. Med hjälp av sax och snöre blir din lya snart mer personlig när väggdekorationen pryder ditt sovrum, hall, vardagsrum eller varför inte ditt badrum.

Annons
In-the-countryside-©-Anna-Malmberg-37

5. Om du inte vill ta in naturen i din inredning kan du alltid låta inredningen flytta ut i naturen. Fyll favoritbrickan med vackert porslin och bjud på kaffe och te i det gröna.

För mer inredningsinspiration, naturnära inredning, vintage och romantik – besök Northern Delights blogg.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons