Artikeln innehåller reklamlänkar

18 fina shoppingtips i trendig rotting

Rotting är ett av vårens och sommarens allra populäraste material och det snygga naturmaterialet gör sig fint på såväl uteplatsen som inomhus. Här är de finaste detaljerna och möblerna i butik just nu.
15 mars, 2018

Rotting är ett snyggt naturmaterial som är hållbart och får en vacker patina över tid. Utbudet bland möbler och inredningsdetaljer i materialet är stort, det finns allt från statementmöbler i form av soffor och fåtöljer till stilrena detaljer som speglar, brickor och korgar i rotting.

Rottingmöbler är populära som utemöbler, men materialet är känsligt för både väta och uttorkning och bör därför förvaras under tak.

Här listar vi 18 shoppingtips i trendig rotting – som du kan klicka hem redan nu:

1. Rottingsoffa, Nordal

Nätt soffa i rotting med kuddar i grått från danska Nordal. Finns att köpa här. (länk till Apprl)

2. Hanging Egg chair, Designfirman Gamla stan/Tictail

Hanging Egg chair är en designklassiker i naturlig rotting som formgavs av Nanna och Jørgen Ditzel redan år 1959. Perfekt som statementmöbel och för en mysig lässtund. Finns att köpa här. (länk till Apprl)

3. Bricka med rotting, Normann Copenhagen

Stilren bricka i björk med flätad rotting formgiven av Simon Legald. Finns med ram i grått (länk till Awin.com), svart (länk till Awin.com) och rostrött (länk till Awin.com). Finns att köpa här. (länk till Awin.com)

4. Soffbord i rotting och glas, Sika Design

Klassiskt soffbord i hållbar rotting med bordsskiva i glas. Finns i naturell rotting och som antikfärgad variant. Finns att köpa här.

5. Picknickkorg i rotting, Bloomingville

Klassisk picknickkorg i rotting – perfekt för sommarens utflykter och som förvaring. Finns att köpa här. (länk till Apprl)

6. Korgstol i rotting, Hübsch

Korgstol med rundad rygg i rotting och med smala metallben i svart. Passar för såväl balkongen, uteplatsen som inomhus i hemmet. Finns att köpa här. (länk till Apprl)

7. Papperskorg, Afroart

En papperskorg i rotting är ett enkelt sätt att få in det snygga naturmaterialet i hemmet. Finns att köpa här. (länk till Apprl)

8. Pall i rotting, House Doctor

Stilren pall tillverkad i rotting och järn från danska House Doctor. Finns i naturell rotting och i svart. Finns att köpa här. (länk till Apprl)

9. Soffbord i rotting, Ikea

Snyggt och stilrent soffbord tillverkat i rotting och ask. Ingår i den populära Ikea kollektionen Stockholm 2017. Finns att köpa här.

10. Rund spegel i svart rotting, Nordal

Sugen på rotting i en liten dos? Den här runda spegeln har en ram i snygg svart rotting. Finns att köpa här. (länk till Apprl)

11. Modern gungstol i rotting, Bloomingville

Modern gungstol i rotting med rundad rygg och minimalistiska vita ben från Bloomingville. Finns att köpa här. (länk till Apprl)

12. Skåp i rotting, Ikea

Elegant sidoskåp i rotting och ask som ger gott om förvaring. Skåpet har justerbara fötter och mässingshandtag med magnet som håller dörrarna fast. Finns att köpa här.

13. Kruka i rotting, Nordal

Prova rottingtrenden i form av mindre detaljer i hemmet. Den här krukan är gjord av rotting med en plastkruka inuti. Finns att köpa här. (länk till Apprl)

14. Bord i rotting och glas, Ellos Home

Ett nätt litet bord som är enkelt att flytta runt enligt behov. Tillverkad av rotting och med en skiva i härdat glas. Finns att köpa här. (länk till Ellos)

15. Bord med flätad rotting, DecoNouveau/Tictail

Ett elegant runt soffbord gjort i bok och med flätad rotting. Finns i svart och naturlig rotting. Finns att köpa här. (länk till Apprl)

16. Soffa i rotting, Bloomingville

Snygg tvåsits-soffa i rotting med smala ben i svart metall. Finns att köpa här. (länk till Ellos)

17. Pall i rotting, Granit

Pall i obehandlad rotting för inomhusbruk eller för den inglasade balkongen eller uterummet. Finns att köpa här.

18. Solsäng i rotting, Ellos Home

Höj- och sänkbar solsäng som har avtagbart fotstöd och även kan användas som fåtölj. Finns att köpa här. (länk till Ellos)

Läs mer:

Så tar du hand om dina utemöbler

5 stora inredningstrender 2018 – enligt Pinterest

Shopping: 21 snygga detaljer i trendig mässing

Shopping: 15 trendiga speglar att inreda med