Artikeln innehåller reklamlänkar – läs mer här >

Selfies eller teamsmöten — 8 ring lights som passar till allt

Ring lights

Att använda sig av ring lights för att få till bra ljus under möten och för bilder har blivit allt mer populärt. Nedan har vi samlat 8 populära val med stativ och som kan placeras på mobilen.
28 januari, 2021

Vill du få till en bättre miljö på ditt hemmakontor med bättre ljusmöjligheter för kommande online-möten? En ring light har många förutsättningar för att ge dig bättre ljus, även när dagarna, eller rummen du sitter i, är mörka. De passar lika bra för att få till en härlig selfie med eller bild till ditt nästa CV. Här har vi samlat åtta favoriter med olika egenskaper och ljusstyrkor, både med stativ och sådana att applicera på mobiltelefonen.

8 ring lights som passar till allt:

Här hittar du åtta bra ring lights med stativ och för mobilen.

Med Svive ringlampa kan du ställa in din egen avancerade studiobelysning genom enkel installation och utan kabeltrassel. Lampans tvåfärgade LED-panel hålls sval under långa perioder. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

Smidig right light att placera på mobilen för bättre ljus, med justerbar ljusstyrka i tre steg, från NetOnNet. Du hittar den här (reklamlänk från Adtraction).

LED-lösning med wi-fi, utvecklad för att ge lyster åt huden, eliminera skuggor och få dina ögon att glänsa utan att blända, från Webbhallen. Se mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

Elgato Key Light Air är en appstyrd LED-belysning som ger en proffsigare känsla till dina bilder och videosamtal. Du hittar den här.

Ring-lampa med stativ, selfiestick och mobilhållare, finns i tre olika ljuslägen, från CDON. Se mer och köp den här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

En selfie-lampa från Northio med stativ och mobilhållare med tre olika ljuslägen. Den finns här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

Ett bordsstativ med mikrofonhållare med tre ljuslägen med tio olika styrkor. Se mer och köp den här (reklamlänk från Tradedoubler.com).

Ring light med stativ på över 1 meter blir det enkelt att fota stora föremål, lampan har tre ljuslägen med dimmer. Se mer och köp den här (reklamlänk från Adtraction).

Foto: Ellos Home

LÄS MER:

Så fina och praktiska skrivbord – perfekt för hemmakontoret

2021 inreder vi med speglar i lekfulla former – 15 trendiga shoppingtips

Färgglatt porslin trendar 2021 – 20 fina shoppingtips