Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Redaktionens julklappar: Svante

13 dec, 2013 
Av
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons
svante-collage

Nu har turen kommit till chefredaktör Svante att tipsa om fem favoritjulklappar under 500 kr. Superesteten, minimalisten, seglaren, livräddaren och odlaren – han vet precis vem som ska få vad.

”Det finns inget roligare och mer utmanade än att hitta precis rätt julklapp till rätt person!”

klocka

Superesteten

Annons

Armbandsuret Picto ritades av Steen Georg Christensen och Erling Andersen 1984 och är idag en modern klassiker. Helt färsk är däremot Picto som väggklocka, dimeter 16 cm, 495 kr, Rosendahl. Vill ha! Vill ha!

skruf-glas

Minimalisten

Bellman, Ingegerd råmans klassiska glasserie, har precis uppdaterats med nya delar. En av dem är det här munblåsta ölglaset som rymmer 40 cl och kostar 360 kr, Skruf.

 

armband

Seglaren

Annons

Havsband,  handgjorda armband av material som används på segelbåtar, 400 kr hos Havsband. 15 procent av vinsten går till projekt med syfte att skydda Östersjön.

fire-blanket

Livräddaren

Brandfiltar, 180×180 cm, med fodral i plastad väv i två av mönstren från 10-gruppens nya kollektion Family. Jens i svartvitt, designer Tom Hedqvist, och Kajsa i benröd eller lila, design Birgitta Hahn, 395, 10-gruppen.

grow

Odlaren

Miniväxthuset Grow, höjd 14 cm, design Caroline Wetterling 295 kr, Design House Stockholm.

Resten av redaktionens julklappar hittar du här! Karin, Sandra, Sara, Anders och Katarina.

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons