Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspirationInspiration för balkongenSe ELLE Hemma hos

Carl Philip designar exklusiv glaskollektion

04 feb, 2016 
AvSara Ångström Burling
AvSara Ångström Burling
ELLE Decoration kan nu berätta att designduon Bernadotte & Kylberg ska lansera ett nytt, spännande samarbete.
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Tillsammans med den internationellt erkända tyska glastillverkaren Zwiesel Kristallglas gör prins Carl Philip och Oscar Kylberg en exklusiv glaskollektion uppdelad i två serier; Air och Air Sense. Och som namnen antyder är det genomgående temat för kollektionen luft och tyngdlöshet.

Bernadotte-&-Kylberg
Prins Carl Philip Bernadotte och Oscar Kylberg. Foto: Morgan Norman
Bernadotte-&-Kylberg
Prins Carl Philip Bernadotte och Oscar Kylberg. Foto: Morgan Norman

 –  Vi strävar ständigt efter att hitta den perfekta balansen mellan form, funktion och upplevelse för alla sinnen. Samarbetet med Zwiesel Kristallglas har varit en fantastisk symbios mellan vision, design och produktion. Vår skandinaviska designstil och våra idéer, kombinerat med Zwiesel Kristallglas erfarenhet och unika glaskvalitet, gjorde det möjligt för oss att ta fram Air och Air Sense. Vi kunde inte varit stoltare över resultatet, säger Bernadotte & Kylberg.

De två serierna innefattar 10 olika glas vardera: vatten, chardonnay, riesling, rött vin, bordeaux, burgundy, champagne och dessertvin samt en tumbler och ett coupeglas. Även dekanterare för rött och vitt vin ingår i kollektionen.

Kollektionen kommer att presenteras på Ambiente-mässan i Frankfurt den 13 februari men redan nu kan du se bilder på produkterna i bildspelet nedan.

Annons