Artikeln innehåller reklamlänkar

Personlig vård 2.0 – teknikprylarna du kommer vilja ha

teknikprylarna du behöver 2019/2020

Bli den bästa versionen av dig själv, med hjälp av dessa smarta genvägar. Vi listar teknikprylarna du behöver för att bli 2.0!
14 november, 2019

1. Uppdaterad superfön för alla hårtyper, Dyson

Dysons högteknologiska hårfön torkar alla typer av hår både snabbt och utan extremvärme. Den digitala V9-motorn hjälper till att skydda hårets naturliga glans och temperaturen regleras med ett intelligent värmekontrollsystem.

Med de olika munstyckena, som fästs med magnet, kan du själv välja när du önskar en len och slät finish, ett fönat resultat eller att framhäva lockarna. Nytt för Supersonic-fönen är två precisionskonstruerade munstycken, det ena för en snabb och skonsam styling av fint hår, känslig hårbotten och förebyggande färgavmattning. Den andra nyhet är ett så kallat wide tooth-munstycke konstruerat för att forma, förlänga och skapa volym i lockigt och krulligt hår. Finns att köpa här.

2. Eltandborste med AI, Oral-B

Japp, vi är där nu. När eltandborsten använder AI! Genius X från Oral-B har lärt sig bortsningsmönster från tusentals människor, vilket gör att den bland annat upptäcker – och säger till – när du borstar för hårt, för länge, för kort eller missar att borsta vissa områden. På så vis får du personlig feedback och lär dig borsta rätt, med bättre tandhälsa som resultat.

Borsten kopplas med en app och kommer i två olika färger. Finns att köpa här. (länk till butik)

3. Ansiktsrengöring med glow, Foreo

Som en uppdatering av Foreos populära ansiktsrengörare Luna mini 2 kommer nu mini 3. Precis som sin föregångare är mini 3 gjord av silikon som tar bort 99,5% av smuts, olja och orenheter på ett helt annat sätt än om du bara använder händerna.

Nytt för modellen är det så kallade glow boost-läget som på 30 sekunder rengör ansiktet intensivt för ett direkt glow. Luna mini 3 är vattentät och fulladdad håller den upp till 400 användningar. Finns att köpa här. (länk till butik)

4. Apple Watch serie 5

Den senaste serien av Apple Watch släpptes i höstas och är en fortsättning av deras populära smartklockor. Men det är inte bara en pryl för träningsfantaster och folk som vill räkna sina dagliga steg. Med den smarta klockan kan du bland annat få hjälp att navigera, ringa, mäta puls och ringa nödsamtal oavsett var i världen du är. Nödsamtalen fungerar även med en falldetektering, som automatiskt ringer nödsamtal om klockan känner av ett hårt fall eller om användaren inte rört sig på cirka en minut.

En av de nya funktionerna är appen Cykelkoll, där du som kvinna kan se när nästa mens är på gång och när du är fertil. En annan ny funktion är appen Buller, som hjälper dig få koll på ljudnivån när du exempelvis är på konsert. Finns att köpa här. (länk till butik)

5. Självsnörande sneakers, Nike

90-talet är tillbaka inom modet och en av retrodetaljerna som släppts i en uppdaterad version är skon Huarache från Nike. Modellen introducerades för första gången 1991 och den nutida Huarache har tagit klivet in i framtiden bland annat genom ett självsnörningssystem som styrs med en app! Ja, du läste rätt.

Med Nike Adapt-appen kan du alltså snöra skon och bestämma hur hårt eller löst du vill dra åt. Det finns även ett gäng förinställningar anpassade efter olika aktiviteter. Och det bästa av allt? Skorna har stöd för Siri, så du behöver inte ens ta upp telefonen för att snöra upp skorna. Mer info om Nike Huarache här. 

LÄS MER: 

5 teknikprylar som höjer upplevelsen i vardagsrummet

Gör ditt hem smartare – 5 teknikprylar du inte vill vara utan