Artikeln innehåller reklamlänkar

Pella Hedeby listar: Mina bästa julklappstips 2019

Pella Hedebys bästa julklappstips

Influencern Pella Hedeby vill hitta lustfyllda julklappar, men fina vardagsdetaljer är också säkra kort. De funkar dessutom alldeles utmärkt att addera till den egna önskelistan!
03 december, 2019

Här är Pella Hedebys bästa julklappstips till sig själv och sin mamma – inspireras till din egen önskelista eller hitta något fint att ge bort.

Julklappar till från mig, till mig

1. Lampa, Santa & Cole

 

 

– Ljus i mörkret. Den fina lilla Cestita-lampan har funnits på min önskelista länge, länge. Och modellen Cestita Bateria som man kan bära med sig var man går hamnar i år högst upp på drömklapplistan. Klicka hem lampan här (länk till butik).

Julklappar till mig – mina personliga favoriter

Jag önskar mig inte alls nya saker i samma utsträckning längre. Snarare försöker jag rensa ut och omge mig med färre ting. Den inställningen har gjort att även givandet känns mindre lustfyllt, medveten om att man fyller upp någon annans skåp och lådor med saker som måste tas om hand. Så när jag tänker julklappar så vill jag verkligen att det ska kännas rätt. Det blev en lista på fina vardagsdetaljer som jag själv önskar mig eller redan nu inte klarar mig utan.

2 & 3. Påsväska och ätpinnar, Bonni Bonne

– En tygväska att svepa om brödet eller samla svamp och annat ätbart i och de åttakantiga ätpinnarna tillverkade i numrerad upplaga vid Höga Kusten. Jag är förförd av estetiken och Slow living temat. Och tänker att man skulle äta maten med än större andakt. Slut på engångspåsar och pinnar. Pris på förfrågan, BonniBonne.

4. Sockor, Deiji Studios

– Årets mjuka klapp. Dessa mjuka och värmande sockor i bambu, Deiji Studios. Priset 34 AUD skvallrar om att jag åter sneglat på stilsäkra Australienska producenter och varumärken som inspirerar med sitt hållbara förhållningssätt. Klicka hem sockorna här.

5. Hand balm, Aesop

– Ett måste på sängbordet och i handväskan: Aesop handkräm, den absolut bästa handkrämen som doftar ljuvlig av lavendel. Klicka hem handkrämen här (länk till butik).

6. Tallrikar, CSA Show & Shop

– Jag växte upp med Arabias servis Ruska och hade nog inte fått upp ögonen för den än på ett tag om det inte varit för CSA Show&Shops oemotståndliga samling tekannor och muggar. Snabbt inser man vilken skatt som bor i föräldrahemmet om den inte redan gått vidare till diverse loppisar? Men att önska sig vintage och börja samla på en nygammal servis känns både hållbart och inspirerande. I mitt initierade letande fick jag också upp information om Arabias vintage satsning (ännu endast i Finland) där man kan sälja tillbaka gammalt glas och porslin tlll butikerna som säljer vidare till nytt hem. Fint!

7. Laptopfodral, Woodnotes

– På temat saker jag inte kan vara utan. Min älskade Briefcase från Woodnotes tillverkad i deras signaturmaterial, textil av pappersfibrer. Stilren och slittålig bär jag med mig den både som laptopfodral och tillika mapp för diverse papper, anteckningsböcker m m. Den något transparenta looken gör att jag faktiskt håller bättre ordning och rensar bland pappren och fodralet fungerar även som gränsöverskridande handväska emellanåt.

Julklapp till min mamma

8. Spadag på Yasuragi

– En dag på spa, helt nedkopplad, tid att bara vara tillsammans och en upplevelse för alla sinnen. En hållbar och njutbar klapp att både ge och få. Klicka hem en spadag här.

LÄS MER: Johanna Bradford listar: Mina bästa julklappstips 2019