Artikeln innehåller reklamlänkar

Nytt inredningsvarumärke från prins Carl Philip och Oscar Kylberg – se våra favoriter!

12 nov, 2020 
NJRD på nordic nest
Designduon Bernadotte & Kylberg, som består av prins Carl Philip och Oscar Kylberg, har lanserat ett eget inredningsvarumärke under namnet NJRD. Se kollektionen och shoppa våra favoriter här!
Annons

Grafiskt, funktionellt och med mycket färg. Det nya inredningsvarumärket NJRD, som uttalas ”Njord”, har lanserats av Bernadotte & Kylberg i samarbete med Nordic Nest.

Den första kollektionen består av mattor, en porslinsserie samt plädar av återvunnen bomull. Fokus ligger på det skandinaviska designarvet samt grafiska detaljer i kombination med minimalism och funktionalitet.

nya inredningsvarumärket NJRD
Foto: Lasse Fløde Styling: Kråkvik & D’Orazio för NJRD
mattor och plädar från NJRD
Foto: Lasse Fløde Styling: Kråkvik & D’Orazio för NJRD
Annons
porslin och kanna från NJRD
Foto: Lasse Fløde Styling: Kråkvik & D’Orazio för NJRD

Vi på ELLE fick även en exklusiv intervju med designduon inför lanseringen, läs mer om deras tankar och arbete bakom det egna varumärket, och se alla bilder på kollektionen här.

Här är sju av våra favoriter ur NJRD:s första kollektion – som du kan klicka hem direkt:

1. Pläd i återvunnen bomull

pläd stripes i återvunnen bomull

Mjuk pläd av återvunnen bomull med grafiskt formspråk av linjer i svart och vitt. Här kan du köpa den (länk till Nordic Nest).

Annons

2. Kelimmatta

kelimmatta med blockmönster

Handvävd kelimmatta i ull med färgblock som ger ett grafiskt intryck i hemmet. Här kan du köpa den (länk till Nordic Nest).

3. Tekanna

tekanna från NJRD

Rymlig tekanna med linjer som går genom kollektionen som en röd tråd. Kannan är tillverkad av tåligt vitroporslin och trä och den har en droppfri pip. Här kan du köpa den (länk till Nordic Nest).

Annons

4. Ullmatta

matta circles från NJRD

Mattan Circles är handtuftad i ull, vilket gör den tålig mot smuts i vardagen. Mattan finns i två storlekar. Här kan du köpa den (länk till Nordic Nest).

5. Kelimmatta för hallen

kelimmatta avlång från NJRD

Avlång, handvävd matta i naturvitt och svart blockmönster. Finns i flera storlekar och gör sig fin i exempelvis en hall. Här kan du köpa den (länk till Nordic Nest).

Annons

6. Bomullspläd

den första pläden från NJRD

Den första produkten som skapades till kollektionen var den här pläden som kombinerar både NJRD:s starka grafiska uttryck och de pigga rosa och gula nyanserna i kollektionen. Här kan du köpa den (länk till Nordic Nest).

7. Tallrik

tallrik från NJRD

Tallriken Lines i tåligt porslin passar lika bra till fest som till vardags. Undersidan och kanten har en matt, len yta vilket gör den enkel att greppa, medan resten går i en glansig finish. Här kan du köpa den (länk till Nordic Nest).

Annons

Läs mer:

Annons