Artikeln innehåller reklamlänkar

Nystarta 2020 med hjälp av de senaste teknikprylarna

Nytt år nya rutiner, här är tekniken du behöver 2020

Ge dig själv förutsättningarna för att 2020 ska bli så bra som möjligt, oavsett om det gäller nya rutiner för träningen, återhämtningen eller kosten. Här är de senaste teknikprylarna som verkligen kan hjälpa dig att lyckas.
13 december, 2019

Hörlurar med Google assistant, Marshall

Styr vad du vill lyssna på med hjälp av rösten med Marshalls hörlursnyhet Major III Voice. Hörlurarnas design är identisk med favoriten Major III, med skillnaden att dessa kommer med Google assistant.

Be assistenten sätta på en ljudbok medan du diskar, läsa upp recept när du lagar mat, ge dig vägbeskrivningen när du är på språng eller sätta på din favoritlåt på Spotify. Möjligheterna är många! Finns att köpa här. (länk till butik)

Harmonisk belysning överallt, Philips Hue

På jakt efter bekvämligheten av ljuskällor som går att ansluta och styra med Google home, men inte riktigt fallit för estetiken? Nu finns äntligen en smart belysning som inte ger avkall på designen.

Philips Hue Filament-kollektion från Signify påminner om traditionella glödlampor med glödande trådar, perfekt för lampor med synliga ljuskällor. Och det bästa av allt? Du kan ställa in ljuskällan likt en wake up-light, så att det blir som att vakna upp till en soluppgång i ditt eget sovrum när väckarklockan ringer. Finns i tre olika varianter. Finns att köpa här. (länk till butik)

Tvättbara träningshörlurar, Adidas

Adidas och Zound Industries nya hörlurskollektion är framtagen i samarbete med atleter och är en kombination av den senaste tekniken och en minimalistisk design. In ear-modellen FWD-01 är svett- och vattentålig, har utbytbara öronsnäckor för optimal passform och eftersom de är magnetiska hålls de på plats när du har dem runt halsen.

Batteritiden är upp till 40 timmar och både hörselkuddarna och bandet är tvättbart. Finns att köpa här. (länk till butik)

Framtidens kylfrys, Samsung

Ta med köket in i framtiden med kylfrysen Family Hub från Samsung, med franska dörrar och en 21,5 tum full HD-skärm. Med en inbyggd kamera kan du se skåpets innehåll via mobilen, perfekt när du till exempel står i mataffären och funderar om du verkligen har mjölk hemma.

Via skärmen kan du lyssna på radio, titta på tv-program eller streama musik antingen via skåpet eller dina trådlösa högtalare i hemmet. Med den överskådliga familjekalendern kan du uppdatera och få överblick antingen via mobilen, skärmen eller röststyrning, samt använda skärmen som kommandocentral för hemmets robotdammsugare, tvättmaskin, luftvärmepump och larmsystem. Bland annat.

Och för kyl- och frysbiten då? Kylsystemet Triple cooling system kontrollerar och optimerar både temperatur och luftfuktighet, samt gör att oönskad lukt inte sprids mellan olika utrymmen. Läs mer här.

Innovativ läsplatta, Kobo

Lovat dig själv att läsa fler böcker i år? Tänk på miljön och investera i en läsplatta.

Libra H20 från Kobo är en kombination av innovativ teknologi, modern design och kanske det viktigaste av allt – en bekväm läsupplevelse. Den ergonomiska utformning gör att du orkar läsa längre och plattan kan användas såväl liggande som stående och med knapparna kan du smidigt vända sida.

Plattan finns i svart och vitt och är både belyst och vattentät, vilket gör att du kan ta med dig boken även till stranden eller poolen och justera ljusstyrkan och färgtemperaturen därefter. Finns att köpa här. (länk till butik)

Personlig AI-coach, Racefox

Förbättra dina resultat och minska skaderisken med världens första personliga AI-coach. När svenska Racefox nu lanseras är det för att hjälpa löpare och skidåkare att förstå sina styrkor och svagheter, lära sig mer om sin dagsform och hur man bäst undviker skador.

Den AI-baserade coachen förstår hur du rör dig och ger dig feedback i realtid, anpassat efter din utveckling. I appen får du även en individuellt anpassad träningsplan, perfekt för både nybörjare och erfarna utövare. Prenumerationen kopplas till ett pulsbälte, antingen från Racefox eller modellen H10 från Polar. Läs mer här.

LÄS MER:

Personlig vård 2.0 – teknikprylarna du kommer vilja ha

5 teknikprylar som höjer upplevelsen i vardagsrummet

Gör ditt hem smartare – 5 teknikprylar du inte vill vara utan