Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Nominera din favorit till Årets influencer inom inredning 2019!

01 nov, 2018 
AvELLE Decoration
Nytt namn – samma pris! Årets inredningsbloggare byter namn till Årets influencer – men i övrigt är allt sig likt och det är som vanligt DU som är med och bestämmer vem det blir!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

För fjärde året i rad delar vi ut ett pris till den influencer inom inredning som inspirerat mest och flest under året som gått. Och från och med nu heter priset – som delas ut i samarbete med IKEA på vår designgala i februari 2019 – kort och gott Årets influencer i stället för Årets inredningsbloggare.

Årets influencer är en person som inspirerar andra till inredningsglädje i en blogg och/eller i sociala medier, såsom Instagram, Pinterest och Facebook. Nyckelordet är inredningsinspiration och det kan innebära allt från handfasta gör det själv-tips till utvalda bilder från inspirerande miljöer. Vi söker alltså efter Sveriges främsta influencer inom inredning – och det är du som läsare som är med och bestämmer vem det blir!

Mellan den 1 och 15 november kan du nominera din favorit här nedan – och självklart kan du nominera flera om du har svårt att välja! Vi på ELLE Decoration kommer sedan gå igenom nomineringarna och välja ut de tio finalister som bäst uppfyller kraven för att bli Årets influencer – och därefter är det dags att rösta fram vinnaren!

Nomineringsfasen är nu avslutad. Snart presenteras de 10 finalisterna. Håll utkik på elledecoration.se! 

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons