Nu längtar vi nästan efter höstens mörka, mysiga kvällar – och alla inredningsnyheter gör ju säsongen än mer välkommen, åtminstone i hemmet. Eller vad sägs om att krypa ner i soffan med mjuka plädar och kuddar i överflöd?

Zara Homes nya kollektion fokuserar i höst på ljusa kulörer, naturliga inslag och en monokrom harmoni i hemmet. Höst- och vinterkollektionen går under namnet The Raw Edit och låter naturmaterialen ta plats. Kollektionen innehåller allt från linne, keramik och trä till glas och stengods.

Se nyheterna från Zara Home nedan

Nyanserna är jordnära, men kollektionen rymmer även ett antal mönster som kombinerar de olika kulörerna samt bryter av och ger karaktär. Mönstren syns såväl i textilier som i keramik och porslin.

Höstkollektionens former och linjer är överlag enkla, men är samtidigt inte allt för minimalistiska. Kollektionen ser snarare ut att ha fått en liten dos inspiration av den japanska wabi sabi-estetiken, som hyllar det som inte är helt perfekt.

Bland höjdpunkterna i kollektionen finns bland annat ett soffbord i teak, en lampa med fot i glas och skärm i ljust linne samt flertalet olika krukor och vaser i mönstrad keramik.

Zara Homes höst- och vinterkollektion innehåller även stilrent porslin i härliga jordiga toner med matchande glas för att fullända dukningen. Det finns även flätade förvaringskorgar för den som är ute efter att förvara smartare i höst samt inredningsdetaljer till både köket och badrummet.

Foto: Zara Home

Läs mer:

Ikea släpper fler höstnyheter – se våra 12 favoriter

Åhléns nya höstkollektion – inspirerad av Japan

 Så ser hösten 2018 ut hos Granit