Populärt: Hemma hosInredningsnyheterELLE Deco Design AwardsKöksinspiration

Nathalie Schuterman säljer sin våning – kika in

24 apr, 2020 
Hemma hos Nathalie Schuterman
Utsikt över Östermalms tinnar och torn, arkitektritat dressing room och ett master bedroom som taget från ett lyxhotell. Nu säljer Nathalie Schuterman sin exklusiva våning. Se de inspirerande interiörerna här!
För att spara den här artikeln
måste du vara medlem
Logga in på ditt kontoellerSkapa ett konto här!
Annons

Inspireras av de viktigaste inredningstrenderna 2020Brand logo
Inspireras av de viktigaste inredningstrenderna 2020

 

Nathalie Schuterman är ett välbekant namn för alla modeälskare och grundare av butiken med samma namn på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Inte långt därifrån, vid Karlaplan på Östermalm, bor hon i en elegant våning som nu lagts ut för försäljning.

När Nathalie Schuterman själv köpte våningen hade den inte renoverats på 40 år, men efter en omsorgsfull renovering har den förvandlats till ett drömboende med stilsäkra materialval och sofistikerad inredning.

Foto: Johan Nilson för Lagerlings/mäklare: Richard Lagerling

mörkblå hall hemma hos Nathalie Schuterman
hemma hos Nathalie Schuterman - en hall i blått med öppen spis
Annons

Bostaden tar vid i en stilfull entré där snickerierna och dörren har målats in i samma vackra mörkblå som resten av hallen. Här finns en öppen spis och redan från det intilliggande kapprummet nås en av balkongerna i våningen.

Matsal hemma hos Nathalie Schuterman
Kök och matsal hos Nathalie Schuterman
Annons
Kök hos Nathalie Schuterman
Inredning och tavlor hemma hos Nathalie Schuterman
Vardagsrum hemma hos Nathalie Schuterman
Annons
Nathalie Schuterman säljer sin våning - arbetsrum

I matsalen har köket skilts av på ett diskret sätt med en stor träskiva, vilket ger en separat matplats. Det platsbyggda köket har en bänkskiva i marmor och blandaren går i mässing. Köket har dessutom gott om arbetsyta intill fönstret.

Annons

I våningen finns ett stort sällskapsrum med öppen spis, ett dekorativt tak som fångar blicken och här finns även en utgång till den stora terrassen. Det finns två sovrum i bostaden varav ett nyttjas som arbetsrum och det andra som master bedroom.

Sovrum i hotellstil hos Nathalie Schuterman
sovrum och garderob hos Nathalie Schuterman
Dressing room hos Nathalie Schuterman
Annons

Våningens master bedroom går i eleganta toner av vitt och beige och inredningen för tankarna till en lyxig hotellsvit. I anslutning till sovrummet finns bostadens stora dressing room med platsbyggda, arkitektritade garderober. Och något annat skulle man ju inte förvänta sig hemma hos ett modeproffs!

Hall hos Nathalie Schuterman
Lyxigt badrum hos Nathalie Schuterman
Annons
Duschrum i marmor hos Nathalie Schuterman

Genom dressing roomet nås badrummet i bostaden. Badrummet är klätt i marmor med separat toalett och dusch samt ett vackert, specialbeställt tvättställ i marmor och mässing från England.

Annons
Balkong med utsikt över Östermalm
Lyxig balkong hos Nathalie Schuterman
Balkong på Karlaplan hos Nathalie Schuterman

Det är dock inte enbart interiörerna och den påkostade renoveringen som gör våningen på Östermalm till något alldeles extra. Bostaden omges även av en stor terrass samt två balkonger och härifrån har man utsikt över alla takåsar, tinnar och torn i stadsdelen.

Se fler bilder på lägenheten hos mäklaren här.

Läs mer:

Familjen Parnevik säljer lyxvillan i Florida 

Isabella Löwengrip sålde lyxvillan – se bilderna här

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Få det bästa av ELLEs värld - anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vi handplockar vårt bästa innehåll åt dig med maxad inspiration och de senaste trenderna. Utöver det får du ta del av exklusiva erbjudanden, tävlingar och inbjudningar till olika event. Fyll bara i dina uppgifter här så sköter vi resten! ♥

Annons