Nathalie Schuterman säljer sin våning – kika in

Hemma hos Nathalie Schuterman

Utsikt över Östermalms tinnar och torn, arkitektritat dressing room och ett master bedroom som taget från ett lyxhotell. Nu säljer Nathalie Schuterman sin exklusiva våning. Se de inspirerande interiörerna här!
24 april, 2020

Slå på ljud

 

Nathalie Schuterman är ett välbekant namn för alla modeälskare och grundare av butiken med samma namn på Birger Jarlsgatan i Stockholm. Inte långt därifrån, vid Karlaplan på Östermalm, bor hon i en elegant våning som nu lagts ut för försäljning.

När Nathalie Schuterman själv köpte våningen hade den inte renoverats på 40 år, men efter en omsorgsfull renovering har den förvandlats till ett drömboende med stilsäkra materialval och sofistikerad inredning.

Foto: Johan Nilson för Lagerlings/mäklare: Richard Lagerling

Bostaden tar vid i en stilfull entré där snickerierna och dörren har målats in i samma vackra mörkblå som resten av hallen. Här finns en öppen spis och redan från det intilliggande kapprummet nås en av balkongerna i våningen.

I matsalen har köket skilts av på ett diskret sätt med en stor träskiva, vilket ger en separat matplats. Det platsbyggda köket har en bänkskiva i marmor och blandaren går i mässing. Köket har dessutom gott om arbetsyta intill fönstret.

I våningen finns ett stort sällskapsrum med öppen spis, ett dekorativt tak som fångar blicken och här finns även en utgång till den stora terrassen. Det finns två sovrum i bostaden varav ett nyttjas som arbetsrum och det andra som master bedroom.

Våningens master bedroom går i eleganta toner av vitt och beige och inredningen för tankarna till en lyxig hotellsvit. I anslutning till sovrummet finns bostadens stora dressing room med platsbyggda, arkitektritade garderober. Och något annat skulle man ju inte förvänta sig hemma hos ett modeproffs!

Genom dressing roomet nås badrummet i bostaden. Badrummet är klätt i marmor med separat toalett och dusch samt ett vackert, specialbeställt tvättställ i marmor och mässing från England.

Det är dock inte enbart interiörerna och den påkostade renoveringen som gör våningen på Östermalm till något alldeles extra. Bostaden omges även av en stor terrass samt två balkonger och härifrån har man utsikt över alla takåsar, tinnar och torn i stadsdelen.

Se fler bilder på lägenheten hos mäklaren här.

Läs mer:

Familjen Parnevik säljer lyxvillan i Florida 

Isabella Löwengrip sålde lyxvillan – se bilderna här